Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem élhetek àt orgazmust?
27 éves egy gyermekes édesanya vagyok. Házasságban élek, férjemmel nyolc éve vagyunk együtt.
A szexuális életünk elég hullámzó, mármint együttlét ügyileg. Van amikor heti 2, van hogy 2 hetente 1. Ami viszont mindig ugyanúgy alakul: ő képes elélvezni én pedig nem. Előtte három férfival voltam együtt, soha nem voltam képes rá. Álmomban volt már orgazmusom, legalábbis én így képzelem az orgazmust. Maszturbálással sem tudok elmenni. Sőt a maszturbálást nem is élvezem egyáltalán. A szexuális aktusoknál is sokszor inkább a vágy van meg, de amikor eljutunk a szexhez, nem érzek semmit. A testem az reagál, mert mindig nedvesedek, de ennyi.
Szerintetek milyen irányban kellene elindulni kivizsgálás ügyileg? Mostanában egyre többször foglalkoztat a dolog, hogy én nem szeretnék így leélni egy életet, hogy nem tudom milyen igazán élvezni a szexet. Ami még fontos infó, hogy a párommal erről soha nem beszéltem. A kapcsolatunk nagyon jó, tényleg mindenben őszinték vagyunk egymással még akkor is ha megbántjuk a másikat azzal, de nagyon félek attól hogy magában keresi a hibát és elrontok valamit ezzel az őszinteséggel. Biztos vagyok benne, hogy nem benne van a hiba és nem is az előző partnereimben. Valami velem nem stimmel. 😞
Mikor magad simogatod adsz magadnak elég időt, rá tudsz hangolódni?
Pedig jobb lenne, ha megbeszélnéd vele és együtt találnátok megoldást.
Őszinte vagy vele, csak 8 éve megjátszod az orgazmust?
Na mindegy, ezt te tudod.
A sajàt testedet te ismered, vagyis kéne, próbáld másképp.
Ne ujjazd magad, inkább simi, lehet vízsugárral is.
Sajnos az elmúlt pár ezer év arról szólt, hogy azok a nők voltak a társadalom kedvencei, akik nem érezek szexuális izgalmat.
Mert hát ugye az bűnös dolog... Így nem szelektálódtak ki azok akiknél ez a funkció nem működött, sőt...!
De azért érdemes próbálkozni, hátha lehet kezdeni valamit a problémával!
Ha a férjeddel erről nem beszéltél, akkor nyilván megjátszod az orgazmust.
Vagy tudja, hogy nem élvezel el és így is megfelel neki?
Benne vagy egy megfelelési spirálban. Orgazmust akarsz, rágörcsölsz és ezért nincs.
Valójában nem ismered a saját testedet. Fentebb említették, hogy ahhoz, hogy orgazmusod legyen, a saját testedet kell ismerni első körben. Igenis kell idő a masztirbálásoz, ki kell próbálnod magadon dolgokat. És ezt nem szabad magad előtt sem szégyelni. Ha fel tudsz oldódni, ami a kulcs ehhez, akkor jó úton jársz. Ha magadnak tudsz orgazmust okozni, akkor később a férjedet is tudod irányítani, hogy mit csináljon, hogy neked is jó legyen.
Sajnos ehhez kell a kommunikáció. És a részedről is kell az, hogy megnyílj magad előtt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!