Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek ugye nem komoly válaszok akarnak lenni. Szerintetek a nőknek nincs szükségük rá, hanem egyből szárazon bele? Vagy ti eddig olyan nőkkel voltatok együtt aki már a látványotoktól benedvesedett?? Kétlem....
Egy jó előjáték a pici gyengéd érintések, csókok, simogatásokkal kezdődik. Aztán az erogén zónák, a nyak, a mellek, az intim területek megközelítése. Aztán szépen lassan egymás kölcsönös orális kényeztetése a tényleges szex előtt.
Férfiként azt tartom jónak, miközben a nő akár többször el is élvez. Ha nem is feltétlenül élvezésig, de mindenképp alaposan felizgatom.
Ami nekem furcsa volt, egy két olyan nővel is találkoztam, akik azt mondták, nem szeretik az előjátékot, velük elég gyenge is volt a szex, nekem sem volt nagy élvezet.
Ez tényleg az önző, faék-agyú lúzerek gyülekezete…
(Tisztelet a kivételnek, mint a #7)
Szerencsére nem kell beletörődni.
Vannak, akik tisztában vannak vele, hogy a szex társasjáték, és nem csak elvárnak, hanem tesznek is bele. És felfedezték azt is, hogy sokkal élvezetesebb nekik is, ha a másik fél is élvezi.
Persze, nem ők vannak többségben, de az nem azt jelenti, hogy nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!