Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretsz annyira,hogy megtesze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretsz annyira,hogy megteszed,mert nekem az jó?

Figyelt kérdés

Feleségemnek nem sokszor van kedve szexizni. Valahogy nem jut eszebe,nem fontos neki. Nekem igen. Heti 1-2x is akár. Mondtam neki,hogy bar neki nincs kedve,de vegulis nem faj neki,vagy nem rossz csak siman nem jo,

akkor azert nekem lehetne egy kis kezimunka vagy bekaphatna neha a rudit.

Hiszen szeret es jot szeretne nekem.

Teljesen fel volt haborodva,hogy csak qwanak tartom es mit gondolok,hogy arra kenyszeritem,hogy olyat tegyen meg amit nem akar.

... Tehat nem akar nekem oromet okozni.

Jol latom,vagy tok hulye vagyok? Meghertem,hogy neha nincs kedve. De nekem meg igen. 35-6 evesen szerintem meg aktivnak lehet lenni.

okt. 21. 08:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Menj prostihoz vagy tarts szeretot
okt. 21. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:
A tabletta leállítja a női szervezet motivációját a szaporodásra azaz a szexre. Belenyúl az egészséges működésbe. 35 éves férfi létedre ideje lenne gondolkodni is.
okt. 21. 20:17
 23/29 anonim ***** válasza:

,Azert jo,hogy ritkan csinaljuk,mert akkor jobban orulsz neki...." - ez szörnyű hozzáállás, kettőtökről kellene szóljon a szex, nekem így olyan, mintha téged csak megszánna vele néha. Én is azt gondolom, ha szeret téged, ki kellene elégítsen legalább kézzel/szájjal, mert ez így önzőség.

Lehet tényleg a tabletta miatt 0 a libidója, de nem mentség, akkor váltsatok más védekezési módszerre.

okt. 21. 21:35
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos ez sokaknál gond. És ha egyből így reagál, az nagy baj mert annyira nem érti aa kapcsolat adok-kapok mivoltát, és hogy egyből így reagál, hogy qrva...! Gond van a fejben. És amúgy meg igen, az ágyban qrvak mi meg stricik vagyunk, és ez igy van jól.
okt. 22. 09:29
 25/29 anonim ***** válasza:

24

Ha a nő az ágyban krva akkor a férfi hímringyónak kell legyen. Mivel adok-kapok alapon működik ahogy írod. A strici meg csak a pénzt veszi el.

okt. 22. 10:17
 26/29 érdeklődő35 ***** válasza:
okt. 22. 12:16
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Minek szed antibébit ha amugy se dugtok??
okt. 22. 12:32
 28/29 A kérdező kommentje:
hogy a havi dolgokat konyebb legyen atveszelni.... vannak nok akiknel ez erosebb,van akiknek "konyebb".
okt. 22. 12:37
 29/29 anonim ***** válasza:

"Hiszen szeret es jot szeretne nekem"

Ez a legócskább manipulatív baromság.

Nem, a szeretet és a szerelem nem azt jelenti, hogy bármit örömmel megteszünk, mert hát az a másiknak jó. Ez továbbra is két személyről szól, és szeretni valakit nem azt jelenti, hogy az egyik fél kvázi rabszolgája lesz a másiknak. Az nem szerelem kérdése, ha valakinek valami mondjuk taaszító, vagy undorító, de még az sem, ha egyszerűen nem akarja.

Továbbá ez a gondolkodásmód mellőz mindennemű kölcsönösséget. Vajon ha te szeretsz valakit, akkor miért is kényszerítenéd olyasmire, ami neki nem jó?

Továbbá én elgondolkodnék, hogy miért nem akar veled lefeküdni. Ha mindig is ilyen volt, akkor egyszerűen azért, mert ő ilyen. Ez esetben viszont ennek tudatában jöttél össze vele. Ha régebben jóval aktívabb volt szexuálisan, akkor viszont alaposan meg kéne nézni, hogy mi lehet a kapcsolatotokkal.

okt. 29. 10:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!