Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud és nem is akar nyalni a párom, mit tehetnék? 24N
Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk, de a szexen sokat marakodunk pl ilyesmin is. Mi lenne a megoldás? Én szeretem az orált ő utálja.okt. 20. 15:16
21/28 anonim válasza:
nálam is hasonló mint 6 os. Én imádok nyalni nejem meg még bevenni sem . Így kerestem aki nekem is megteszi. Ez van
22/28 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy mostantól új szabályok vannak. Ő akkor kaphat bármit ha előtte megfelelően kinyalt... :)
23/28 anonim válasza:
Te se szopd le, aztán majdcsak észhez tér 🤷🏻♀️
25/28 anonim válasza:
Ha ez neked ennyire fontos beszéld még vele, de ha nem szereti vagy valamiért taszítja nincs mit tenni.
Te sz..od neki? Ha igen kerdezd meg miért nem viszonozza, esetleg te se tedd meg neki, akkor lehet észbe kap.
26/28 anonim válasza:
Add meg a szamod diszkreten megoldom
28/28 anonim válasza:
#27 Amúgy az.. Milyen rossz hogy ott van melletted valaki aki nemtud és/vagy nem is akar rendesen kielégíteni. De a kérdés továbbra is az hogy miért házasodott akkor meg ha ez nem stimmelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!