Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a parom ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a parom ki akar nyalni?

Figyelt kérdés
Szuz vagyok, a parom ki akar nyalni, mondta parszor, de eddig mikor maszturbaltam mindig orgazmus elott elkezdett nagyon rossz erzes lenni a dolog es felek, hogy akkor is ez lesz es megbantom azzal, hogy leallitom vagy ilyenek
2022. júl. 21. 05:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Meg kell próbálni. Veszíteni nem tudsz vele
2022. júl. 21. 05:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, akkor mondd neki, hogy ne csinálja.

De szerintem az a legjobb, ha ezt elmondod neki, és hogy számítson rá ha leállítod. Lehet ennél nem is lesz rossz érzésed

2022. júl. 21. 06:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy így szoktál járni. Ha nem képes megérteni, hogy esetleg leállítod akkor nem érdemes vele tovább foglalkozni mert olyan lesz az első szexnél is.

Szerintem próbáld meg. Beszéljetek is közben mi milyen érzés. Egyébként egyáltalán nem olyan lesz mint amikor maszturbálsz, sokkal jobb

2022. júl. 21. 06:11
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Terpessz
2022. júl. 21. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Dugjatok
2022. júl. 21. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Állítsd csak le, szégyenjle magát hogy szűz lány létedre nem tisztel és nem törekszik tiszta kapcsolatra. Mocskos önzőség, a saját élvezetét keresi, szabadulj meg az ilyen éretlen tuskótól...
2022. júl. 21. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Szintén szűz vagyok, kinyalt a párom (megpróbált). Pár perc után leállítottam. És ez szerintem így normális. Legközelebb máshogy próbáljuk
2022. júl. 21. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj ki amit lehet, sok erogénzóna/pont van, ami fokozhatja a dolgokat.

Amíg nem akar behatolni, megdugni addig próbáljatok ki minnél több mindent.

Persze, ha nagyon undorodsz a dologtól mondj nemet.

Kommunikáció!

Ez nélkül nem fog menni semmilyen kapcsolat. A kapcsolat alapköve! A párkapcsolaté főleg!

Bújjatok össze pl egy kellemes együttfürdés mellett s beszélgessetek a szexről is, nyíljatok meg!

Minden ami csak eszetekbe jut. Beszélni róluk nem bűn, amik pedig tetszenek mindkettőtöknek, hát hajrá.

Fedezzétek fel egymást, okozzatok örömet oda-vissza!

Ha a jövőben akarsz jó kapcsolattól egészen felemelő szexuális együttlétig mindent, ahhoz kommunikálni kell és tenni a dolgokért!

N

2022. júl. 21. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Már ne is haragudj, de szüzlány vagy, akit még ki sem nyaltak, akkor mitöl a párod??? Valoszinüleg tetszetek egymásnak, esetleg udvarolgat neked, de ettöl még nem a párod! Lassanként ha valaki szimpatikus, azt is már a párjának nevezi?
2022. júl. 21. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem csak szexből áll egy kapcsolat
2022. júl. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!