Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parom szereti nyalni a seggem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom szereti nyalni a seggem es szerintem mast is akar ott de en nem szeretem azt se ha kinyalja, hogy mondjam el neki, hogy ezt nem szeretnem?

Figyelt kérdés

Mindig kinyal ott es simogatja de en nem szeretnem ezeket

Inkabb csak punci legyen

Mit tegyek?

18 eves vagyok es ő 19

Mindkettonknek elsok vagyunk es egy eve mar egyutt vagyunk es szexelunk

2022. okt. 17. 02:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírtad ide is!
2022. okt. 17. 02:06
 2/29 A kérdező kommentje:

De felek h akkor ő meg nem akar majd kinyalni puncinal?

Olyan is volt h megkert h nyaljam ki az ő popsijat es majdnem behanytam mikor kimondta aztan elkezdtem es izgatott es tetszett de a sajatomtol felek

2022. okt. 17. 02:08
 3/29 anonim ***** válasza:
83%

"1 Vagyok!

Egyszerűen így mond el! Ha hisztizni fog, vagy duzzogni, mert fog! Akkor meg kell mondani, hogy akkor helló! Mert nem tart tiszteletben!

2022. okt. 17. 02:09
 4/29 A kérdező kommentje:

De imadom őt es nem akarok rosszat neki es nem merem felhozni mert felek h megsertodik

De rajottem h igy hilye kerdes mert nincs megoldas

2022. okt. 17. 02:10
 5/29 anonim ***** válasza:
18%
Elkapatta magát, mert kinyaltad a taknyos, szros se..ét!
2022. okt. 17. 02:10
 6/29 anonim ***** válasza:
77%
Akkor alázkodj meg, tűrj el mindent amit nem akarsz mert ő volt az első!
2022. okt. 17. 02:12
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
Akkor mi van ha megsértődik? Ne alázd már meg önmagat kislány! Önbecsülés egy szrhzi kisfiú miatt?! Ne viccelj már! Nőlj már fel! Megsértődik, akkor szrd le!
2022. okt. 17. 02:14
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem szarhazi es nem alaz meg

Kinyalja a seggem csak felek h budos vagy ilyesmi, mindig rendesen megmosom foleg elotte de ilyenkor azert felek

Szerintetek jo otlet ha kerek cserebe felteteleket?

2022. okt. 17. 02:16
 9/29 anonim ***** válasza:
18%

Áhh! Nem mondok semmit! Feltételeket? Csak azért hogy a kedvébe járj, olyannal ami frusztrál?

Ne viccelj! Szánalmas vagy ne haragudj!

2022. okt. 17. 02:18
 10/29 A kérdező kommentje:

Hat h mondom neki h nyalhatja de pl cserebe mostantol mindig a szamba elvez el vagy mindig akkor kinyalja a puncim is vagy mindketto

Vagy meg ami jol esne azokat mondom neki cserebe

2022. okt. 17. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!