Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom szereti nyalni a seggem es szerintem mast is akar ott de en nem szeretem azt se ha kinyalja, hogy mondjam el neki, hogy ezt nem szeretnem?
Mindig kinyal ott es simogatja de en nem szeretnem ezeket
Inkabb csak punci legyen
Mit tegyek?
18 eves vagyok es ő 19
Mindkettonknek elsok vagyunk es egy eve mar egyutt vagyunk es szexelunk
De felek h akkor ő meg nem akar majd kinyalni puncinal?
Olyan is volt h megkert h nyaljam ki az ő popsijat es majdnem behanytam mikor kimondta aztan elkezdtem es izgatott es tetszett de a sajatomtol felek
"1 Vagyok!
Egyszerűen így mond el! Ha hisztizni fog, vagy duzzogni, mert fog! Akkor meg kell mondani, hogy akkor helló! Mert nem tart tiszteletben!
De imadom őt es nem akarok rosszat neki es nem merem felhozni mert felek h megsertodik
De rajottem h igy hilye kerdes mert nincs megoldas
Nem szarhazi es nem alaz meg
Kinyalja a seggem csak felek h budos vagy ilyesmi, mindig rendesen megmosom foleg elotte de ilyenkor azert felek
Szerintetek jo otlet ha kerek cserebe felteteleket?
Áhh! Nem mondok semmit! Feltételeket? Csak azért hogy a kedvébe járj, olyannal ami frusztrál?
Ne viccelj! Szánalmas vagy ne haragudj!
Hat h mondom neki h nyalhatja de pl cserebe mostantol mindig a szamba elvez el vagy mindig akkor kinyalja a puncim is vagy mindketto
Vagy meg ami jol esne azokat mondom neki cserebe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!