Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom azt hogy az itteni felhasználók valami álom világban élnek ?
Figyelt kérdés
Nem rég óta vagyok fent itt, de meglep mennyi életszerűtlen dolog terjed itt.
Itt kb mindenki nyitott kapcsolatban van amiben fűvel fával dug, a valóságban ennél kisebb dolgokból is olyan vita van, szóval ritka ez.
Itt minden nő perverz elvileg akik 5-6 csávó spermáját nyelik le egyszerre. A valóságban az is nagy dolog ha engedik szájba.
Itt mindenki kefél a munkahelyen éjjel nappal, a valóságban a legtöbb helyen jó ha beszélgetni jut idő néha.
Itt 16 centikkel aggódnak az emberek hogy kicsi, meg ilyen minimum 18 centikről beszélnek, a valóságban a 15-el mindig bőven jól megvoltam.
Nem értem hol élnek az itteni felhasználók ?
okt. 20. 10:59
11/11 anonim válasza:
Viszont, ha ez mind igaz, akkor viszont a társadalommal van gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!