Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom azt hogy az itteni felhasználók valami álom világban élnek ?
Nem rég óta vagyok fent itt, de meglep mennyi életszerűtlen dolog terjed itt.
Itt kb mindenki nyitott kapcsolatban van amiben fűvel fával dug, a valóságban ennél kisebb dolgokból is olyan vita van, szóval ritka ez.
Itt minden nő perverz elvileg akik 5-6 csávó spermáját nyelik le egyszerre. A valóságban az is nagy dolog ha engedik szájba.
Itt mindenki kefél a munkahelyen éjjel nappal, a valóságban a legtöbb helyen jó ha beszélgetni jut idő néha.
Itt 16 centikkel aggódnak az emberek hogy kicsi, meg ilyen minimum 18 centikről beszélnek, a valóságban a 15-el mindig bőven jól megvoltam.
Nem értem hol élnek az itteni felhasználók ?
Jol latod kerdezo, rengeteg itt a kamus. A valosag lekepezodese nagyon nem a gyakorikerdesek. Par honapja raktam fel kepet velemenyre. 2 het alatt kb. 110 ember nezte itt meg.
Ugyan azok az emberek ismetlodnek, nincs forgalom az oldalon. Igy a beirasok is teljesen torz kepet adnak.
Azt írtam, hogy 15 cm-es farkú nyomorékok. Nem azt, hogy a 15 cm-es farkú egy nyomorék.
Azt olvasd, amit írtam. És akkor vedd magadra, ha rád tartozik. Rád tartozik, hogy magadra vetted?
Jól látod a válaszolók többsége trollkodni/ismerkedni van itt, kevés aki valóban érdemi választ ad.
A kérdés másik része, felteszel egy kérdést pl. a munkahelyi szexről. Aki nem érintett benne, az nem szól hozzá, aki esetleg érintett az meg ír valamit. Elolvassa 200 ember a kérdést, de csak 5 szól hozzá = a 200-ból 195 nem dugott még a munkahelyen, ezért nem szólt hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!