Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne itt egy vad legeny akit felcsigaz ha mesternek hivjak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek egy fiut mesternek vagy gazdamnak hivni nincs valaki mas akit erdekel meg ez? 19ltegnap 23:38
3/11 anonim válasza:
Józsika alvásidő van!! Tessék elmenni aludni. Kora reggel házit kell írnod még
5/11 A kérdező kommentje:
komolyan erdekel csak most vagyok olyan allapotban h ki merjem irni ezt XD
tegnap 23:54
6/11 anonim válasza:
Mai 19 éveseknek már fingjuk sincs mi az a XD. Ezzel is látszik h kb egy huszas/harmincas éveiben járó pali radiátor vagy aki arra gerjed h az itteni már majdnem incel pasikat hülyére vegye
7/11 A kérdező kommentje:
Bro meg mindig tok sokan hasznaljak ezt fiatalok is stoppp
ma 00:14
8/11 anonim válasza:
Én kombájnos kumpritermesztő vagyok, hívhatsz gazdámnak.
9/11 anonim válasza:
A bro-val meg pláne lebuktattad magad. Amúgy meg max sister lennék neked
10/11 anonim válasza:
Sok dolog felcsigáz, de ez pont nem.
Hetero férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!