Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan NŐ , aki a természet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan NŐ , aki a természetes dús intim szörzetét szívesebben tartaná meg , mint a manapság “elvárt” csupasz változatot magán?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki dacolja ezt , és nem hagy az elvárásoknak , és maga is a természetes dús intim szőrzettel él mert úgy érzi jobban magát?

okt. 20. 07:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én leszarom az elvárásokat.

Viszont egy idő után zavar, és leszedem.

okt. 20. 09:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly kedveltem meg, azóta is meghagyom! 😁

23L

okt. 20. 09:55
 13/24 A kérdező kommentje:

Ki hogy szereti!

Mi szőrösen szeretjük a puncit!

f48

okt. 20. 09:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez a kérdés is egy troll.

" manapság “elvárt” csupasz változatot "

Aki elvár ilyet az a troll és idióta.

okt. 20. 12:40
 15/24 A kérdező kommentje:

14#.

Senki nem vár el itt semmit!

Ez itt egy szimpla kérdés volt , amit értelmezni nem tudsz , tehát ezt mint Troll-t beállítani is téves feltételezés!!

Vagy csak te trollkodsz éppen?

De az tény hogy semmi nem elvárás itt, a kérdés az , hogy ki nem hajlik meg az elvárásoknak, és megy az úgymond “divat” után , mert esetleg Ő így természetesen szőrösen érzi jobban magát!!

okt. 20. 14:44
 16/24 anonim ***** válasza:
40%
Bírom milyen kitartó vagy a témában :)
okt. 20. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy bnőm, akinek még nálam is szőrösebb volt intim részen, olyan hatalmas kiterjedésű volt, h sima francia bugyiből is kilátszott oldalt és felfelé is egy-egy tenyérnyi szélességben. Strandidőszakban leszedte h ne látszon ki, télen nem. Nem érdekelt, mert szerelmes voltam.
okt. 20. 15:07
 18/24 A kérdező kommentje:

17#.

Hát ez a válasz nem pont ide illő volt! De köszönjük hogy megosztottad velünk! 😅

okt. 20. 21:14
 19/24 gabor49 ***** válasza:
57%
van csak sajnos kevés pedig sokkal izgatobb
okt. 21. 05:31
 20/24 A kérdező kommentje:

19#

Igen , Sajnos!

De egyerrelmü hogy ténylegesen sokkal de sokkal izgatóbb!!

okt. 21. 06:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!