Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan NŐ , aki a természetes dús intim szörzetét szívesebben tartaná meg , mint a manapság “elvárt” csupasz változatot magán?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki dacolja ezt , és nem hagy az elvárásoknak , és maga is a természetes dús intim szőrzettel él mert úgy érzi jobban magát?okt. 20. 07:05
1/24 anonim válasza:
Volt itt egy csaj. Tiszta dzsungel volt neki!!! En birtam :)
4/24 anonim válasza:
Igen, de higiéniai szempontból nem hagyom meg hosszúra. Barátom sem szereti úgy
6/24 A kérdező kommentje:
5#
Nem kellenek a személyeskedesek és sértegetések!
Felejtsük már ezt el, miért jó trollkodni állandóan??
okt. 20. 07:43
7/24 anonim válasza:
Igen de azért ápolt is, az enyém ilyen. Dús barna színű picit göndör is. 31N
8/24 anonim válasza:
Valójában engem nem zavar ha szőrös vagyok. Semmivel nem dacolok,csupán nem érdekelnek az elvárások. Ha Én úgy érzem leszedem, ha pedig olyan kedvem van hagyom és egy ideje így van. ( nem kérek “hány éves vagy”, stb. privátokat, nem keresek senkit)
9/24 A kérdező kommentje:
7#
Örülök hogy vannak még ilyen Nők, akik mernek olyanok lenni , amilyennek (magukat!!) jól érzik, és ami nekik tetszik! Ez szerintem egy erős karaktert jellemez! 👍😉
okt. 20. 08:50
10/24 A kérdező kommentje:
8#
Az előző válaszomban leírtakban remélem te is magadra ismersz! 😉👍
Maradj is mindig ilyen! 😉👍
okt. 20. 08:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!