Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sógornővel történő szex, és ha lebuktak mind a ketten mi volt a következménye ennek?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik vagy érintettek ebben, vagy hallottak a közvetlen környezetükben ilyesmiről. Sok ilyen eset lehet?okt. 18. 07:38
1/2 anonim válasza:
Sógornővel szex - Kiderült - Veszekedés - Válás - Sógornővel egy pár a mai napig.
2/2 anonim válasza:
Hallottam ilyenről,nagymamámat a sógora csinálta fel elsőnek,meg is szülte a keresztanyámat. Aztán képbe jött egy másik pasi és keresztanyámnak gyerekként kellett választania hogy “ki legyen az apukája” nem az apját választotta,ezekszerint nyilván voltak gondok csak erről nem beszél senki.
Annyit tudok hogy az egész család marta egymást amit megértek.
De ez közel 50éve volt.
Nagymamámnak az új párjától lett még 2 gyerek anyum és nagybáttyám,de nagyapám 2001 szeptemberében áttétes tüdőrákban meghalt.
Mamám tagadja hogy utánna lett volna valakie de láttuk hogy keresztanyám apjával sétálgatott nagyon sokszor. Nyilván nem az én dolgom de a mi családunkban ez így nézett ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!