Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szexelnek pénzért,amikor ingyen is megtehetnék?
Nem hiszem hogy túl sok nő fizetne szexért.
Aki meg igen lehet olyan a pasi, akit nem kaphatna meg pénz nélkül. De ha fizet neki akkor elhiteti arra az egy órára, hogy jó nő.
Én pl azért, mert az előnytelen külsőm miatt amúgy senki nem akar tőlem semmit. Másfél évtizedig nem nyúlt hozzám férfi. De mivel anyagilag biztos körülményeim vannak, megengedhetem magamnak ezt a fajta élvezetet.
A közhiedelemmel ellentétben nem jut minden nőnek szex. Van az a fajta kinézet, ami miatt ez lehetetlen
Akihez járok srác, ő azért kér jelképes összeget tőlem, mert így is több nő járna hozzá, mint amit bír.
Viszont mivel nagyon nagy és ügyes a botja, nekem megéri támogatni őt.
Köszönöm, nem kérek ingyenes nagyszerű botos privát ajánlatokat, fizetöseket sem.
4-es
..minden nőnek jut szex. nincs az a fajta kinézet, ami miatt ez lehetetlen lenne..
5-ös
"nagyon nagy és ügyes a botja"
Nem a méret számit,már irták itt több kérdésnél is..
15:47 Ha minden nőnek jutna szex, akkor magyarázd el azt, kérlek, hogy 24 éves korom és 40 éves korom között miért nem volt részem benne?
Fent voltam partnerkeresőkön, járok szórakozni, rengeteg utazom, üzlettel foglalkozom, rengeteg embert ismerek. A nagy számok törvénye alapján be kellett volna jönnie legalább egy férfinak ez idő alatt. Ja és válogatós sem vagyok.
Az az igazság, hogy ocsmányul nézek ki, és még a fizetős férfiak közül is volt, aki visszautasított
4-es,s 9-es hölgy!
Biztos,hogy nem nézhetsz ki "ocsmányúl",csak túlzol!
Én szingli pasiként szivesen beszélgetnék,ismerkednék veled!
Ha nem vagy vékony nő,hanem inkább teltebb,ducibb,akkor Te lehetnél nekem a "főnyeremény",s ezért persze kényeztetnélek,s izgatnálak is szívesen!
Ha privátba rám írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!