Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostik akik hirdetik magukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostik akik hirdetik magukat a Rosszlányokon ők ingyen tehetik fel magukat oda magukat vagy fizetni kell érte,ha igen mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

aug. 1. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Semmi nincs ingyen, pénzt kér az az oldal a kerítésért.
aug. 1. 16:20
 2/9 anonim válasza:
69%
Havi 35 ezer
aug. 1. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Miért gondolják sokan, hogy ingyen van? Nemrég még hírdettem, mindenféle napi kiemeléssel havi kb. 130 ezerre jött ki. Az alap kb. annyi lehet mint a 2-es írta.
aug. 2. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 válaszoló. Akkor már csak azt mond meg hogy miért vannak sokan azok akik kiemelik magukat de nem engedik az értékelést.

Nem jobb üzlet az ha sok elfogadott értékelésed van? Több kuncsaft több pénz, nem?

aug. 5. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Először is, a fele sem igaz annak amit a pasik ott leírnak :) Magukat akarják fényezni. Mekkora orgazmusa volt a lánynak stb. Ugyan már! A legtöbb lány remek színésznő, annyiszor játszik meg egy orgazmust ahányszor csak akar.

Én engedélyeztem az értékelést és pozitívakat kaptam, de általában azt sem tudtam, ki írta, pedig nem futószalagon dolgoztam, nem mindenkit fogadtam.

De mikor ilyen baromságokat írtak, hogy 3-szor élveztem el egymás után stb., hát elgondolkodtam, mennyire nem ismerik a férfiak a nőket.

Jaj és mikor a farkukra azt írják: "a velem egykorú", meg az "ezredes" stb. Vicc kategória.

És őszintén, melyik az a férfi akinek szüksége van arra, hogy leírja, hogy nyalt, dugott stb.? Egy normális pasinál ez magánügy.

Csak egy komplexusos akarja megírni, hogy ezer ember olvassa, hogy ő mekkora kan. Közben meg pont ők a legszánalmasabbak, akik talán életükben nem elégítettek még ki egy nőt sem.

Voltak szerencsére olyan vendégeim akikkel jól éreztem magam,élveztem a társaságukat, a szexet is, de pont ők azok akiknek nincs szükségük arra, hogy pontról pontra leírják, mi történt az ágyban.

Ha nem lehetne részletezni, hogy mi történt, simán csak csillagozni, hogy mennyire voltak elégedettek, akkor sokkal több lány engedné az értékelést, mert nem kellene visszaolvasniuk a sok baromságot.

Abból is leszűrhetnék a vendégek, hogy kihez érdemes menni, ott lenne az értékelés, csak nem születnének kisregények arról, hogy mi is történt egy-egy randin.

Tehát a legtöbb lánynak nem titkolni valója van ( persze akad olyan is), csak utálja a hencegő történeteket.

Egyébként is a vendégek nagyon kis százaléka ír szerencsére. Akiket én kedveltem, ők biztos nem írtak :)

Na meg elárulom, több írogató vendégtől kaptam ajánlatot, kedvezményért cserébe ( értem itt azt, hogy nem fizet, vagy csak kevesebbet) akkor ír rólam jó beszámolót.

És tudom, vannak ilyen lányok akik ebbe belemennek. Vagy akik maguknak írnak...

Tehát szerintem ( és sok lány szerint) elég lenne csak a csillagozás, hogy azért ti látogatók kapjatok valami támpontot arról, hogy kihez is mentek, mire számíthattok.

aug. 5. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
5. Ahogy minden mást, ezt is megoldhatnák az üzemeltetők normálisan azon a nyomi oldalon, pl. telefonra SMS visszaigazolással lehessen csak értékelést írni. Az pedig kifejezetten hasznos lehet egyeseknek, hogy a környezet, a hely milyen. Mondom ezt úgy, hogy nem akarok és nem fogok onnan soha senkit lefektetni, mert nem érdekel.
aug. 5. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
6# Ezért is írtam, hogy az oldal látogatóinak is kell valami visszajelzés a kiszemelt lányokról, de azt meg lehetne oldani úgyis, hogy ne szülessen annyi értelmetlen iromány ami teljesen felesleges. Legfeljebb amint írtam, a mugakat fényezni akaróknak és azoknak jó akik ( bocs a kifejezésért) erre verik ki maguknak olvasás közben.
aug. 5. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Az oldal érdeke is, hogy készüljenek beszámolók. Ezzel vonzzák be az új kuncsaftokat, akik olvasva az együttlétről, fantáziálva azt hiszik, ők is megkapják ezeket az élményeket. Egyfajta csali ez. Egyik haverom annyira nem fogta, hogy ezek nagy része kamu, hogy járt lányról lányra, hogy boztos csak neki nincs szerencséje, merr a lányok élőben öregebbek, kövérebbek és sokkal unotabbak, moint a beszámolokban olvasta.
szept. 4. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Azért gyakran mérvadó hogy mennyi elfogadott és elutasított értékelése van egy lánynak.

Volt hogy egy kollégám szólt kihez ne menjek mert lehúz, meglop.

De ahol meg sok a negatív (ilyen is van) oda alapból nem megyek tehát nem hülyeség.

szept. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!