Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szexelnek pénzért,amikor ingyen is megtehetnék?
Egyetértek a 4, 9- sel. Dettó ugyanígy jártam, csak mondjuk én nem érzem magam ocsmánynak, bármit is jelentsen ez. Teljesen átlagos vagyok, több mint 20 éve semmi.
Egyetértek vele, nem akkor szexel minden nő, amikor akar. Tapasztalat. És nem én vagyok az egyetlen nő ismerős körökben, és már több helyen is láttam ugyanezt.
Nem. 19 éves korom után konkrétan senki. Egyáltalán.
12- es vagyok.
De szintén ismerek ilyet, tíz év után sikerült neki újra, de már egy társkeresőn.
10-es
Ne reménykedj,nincs ingyen szex..
12-es
Akkor szexel minden nő, amikor akar.
15-ös
"19 éves korom után konkrétan senki."
Miért mi történt utána?
Rengeteg pasinak bejönnek a duci lányok is,ezen az oldalon is,sőt a rosszlányokon számtalan ilyen duci hölgynél olyan kommentek vannak hogy lefordultam a székről.Tehát a férfiak még hajlandók is fizetni a duci hölgyeknek ott.
12- es vagyok.
És mégis kivel szexel bármikor a nő? Ne viccelj! Maximum egy csőlakóval, hát kösz, én inkább kihagynám...
Szóval nőként mondom, élő példaként, és nem csak én, hogy nem. Nem szexel bármikor a nő, amikor akar! Ez teljességgel téves információ, ami ki tudja, hogy honnan, mikor, és miért kapott szárnyra!
15- ös is én vagyok.
Semmi sem történt. Előtte volt olyan, aki kezdeményezett nálam, utána már senki. Pusztán ennyi.
Egyáltalán nem vagyok duci. Teljesen átlagos vagyok. Talán ez a hiba, mert valószínűleg láthatatlan vagyok.
Kedves hölgyeim, ti akik itt hűdenagyon nem juttok szexhez. Az igazság az, hogy valószínűleg átlagosak vagytok - a szó semlegesen jó értelmében. 1000%, hogy az itteni hozzászólásaitokat egy csomó szintén átlagos férfi olvasta, aki szívesen lenne átlagos nővel, sőt vélhetően több privátot is kaptatok.
Szóval annak az oka, hogy ti hűdenagyon nem juttok szexhez az, hogy átlagos létetekre átlag feletti férfit akartok. Ezzel persze semmi gond nincs, mindenki arra vágyik amire akar, annak enged akinek akar, csak amikor ezt még a világ felé elő is adjátok szemrehányóan ... szerintem enyhén túlzás :)
(48F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!