Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a tiltott gyümölcs mennyire kívánatos?
Figyelt kérdés
Van vagy volt az életetekben olyan férfi, aki akkor lett nektek vonzó vagy szimpatikus, amikor az kapcsolatban vagy házasságban élt?
Ilyenkor hogy kezelitek a dolgot? Rágódtok magatokban és visszatartjátok a jelzéseket vagy simán rámentek a férfire?
Érdekel, hogy ki hogyan viselkedik ilyen szituációban.
okt. 17. 10:41
1/10 anonim válasza:
Bocs, hogy pasiként írok, de szerintem csajokban sokkal nagyobb gát van ilyen esetben mint a férfiakban.
2/10 anonim válasza:
Tiszteletben tartom én sem örülnék, ha a páromra rámásznának miközben együtt vagyunk. Ahogy gondolom a leendő párom se örülne neki fordítva.
3/10 anonim válasza:
Nem megyek rá ilyen férfira. Fantázia szinten megmarad talán a fejemben, de ennyi.
4/10 A kérdező kommentje:
Meddig tart ez a fantáziálás? Gyorsan túlteszitek magatokat rajta, vagy amíg nem kaptok egy konkrét igen/nem-et addig marad gondolati szinten sokáig?
okt. 17. 10:49
5/10 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem elég sokáig meg tud maradni egy ilyen. Habár nekem férjem van, a férjemnek van egy kollégája akiről kb már 8 éve fantáziálgatok. Van, hogy hónapokig nem jut eszembe, aztán álmodok róla, hogy dugunk, és egy ideig megint a fejemben van. De ez nem jelenti azt, hogy meg is csalnám.
6/10 anonim válasza:
Nem mászok rá ilyen férfiakra.
Ha azonban ő közeledik és kölcsönös a vonzalom akkor engedek neki.
7/10 Laylah válasza:
A kapcsolat státusza nem tesz számomra senkit kívánatossá, ha előtte nem volt az.
8/10 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen, triplán tabu (nős, sokkal idősebb és a főnököm volt), de nem emiatt voltam ráizgulva, hanem szimplán mert iszonyatosan vonzó pasi, igazi Férfi.
9/10 anonim válasza:
Alapvetően nem érdekelnek a foglalt emberek.
Bár az tény és való, hogy mikor egy férfi aki eddig hűséges volt, neked mégsem tud ellenállni...azért az mámorító.
10/10 anonim válasza:
Nem jöhet be ilyen. Mivel olyan jöhet szóba aki foglalkozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!