Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként szoktad csinálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szoktad csinálni, hogy direkt abszolút fapofát vágsz miközben nagyon is kívánatosnak tartod a nőt?

Figyelt kérdés
Milyen szituban?
2024. aug. 24. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Helyzettől függ. Ha ezt kell tennem, mert így jövök ki jól, akkor ezt csinálom.

Habár nekem ez azért sem esik nehezemre ezt tenni, mivel szerencsére nem vagyok olyan szexfüggő, mint a pasik többsége

2024. aug. 24. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor biztosan leplezni akarom vonzalmam, akkor így teszek. Főként a házinyúl és a tabu kategóriába tartozó nők esetén.
2024. aug. 24. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
2, Szóval a fapofát vágó munkatárs gyanús 😀 főleg ha előtte egy darabig nem vágott fapofát.
2024. aug. 24. 16:41
 4/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:

Világéletemet végigkísérte az a "jelenség". 😅 Mondjuk később, amikor elhagytam a gátlásaimat és felhőtlenül, derűlátóan, önfeledten, de mégis némileg határokat szabva, kulturáltan kommunikáltam a nőkkel, akkor sem változott sokat a helyzet, hogy vonzóbbnak tűnjek a szemükben, de igazából le se tojtam, hogy ki mit gondol rólam. Aztán jött a párom, akivel lassan 4 éve boldogítjuk-szomorítjuk egymást. 😅 Neki én vagyok a tökéletes, nekem pedig ő.

Amit viszont észrevettem, hogy amióta együtt vagyok életem szerelmével, együtt sétálunk valahol, azóta nemhogy stírölni szoktak a nők, hanem előfordult már olyan is, hogy ők kezdeményeztek, konkrétan a csaj lépett ide hozzám, amikor a párom egy másik sorra átsétált a bevásárlóközpontban. Köpni-nyelni nem tudtam, hogy szeretne velem megismerkedni. Vagy amikor strandolunk, a párommal sorban állunk a kajásnál, folyton azon kapom magam, hogy ránézek random valamelyik csajra és zavartan kapja el a tekintetét, vagy az előttem álló kiscsaj szándékosan úgy mocorog előttem, hogy hozzám érjen, meg ilyenek...

Bakker, fura, hogy amíg a csinos, formás párommal nem voltunk együtt, valahogy kb. le se szart egy nő sem, most meg... 😅 Szóval na, tudnék mesélni, hogy mennyit számít, amikor egy férfi egyedülálló, vagy éppen kapcsolatban áll, a nők reakciója különösképpen megváltozik, gőzöm sincs miért... 🤷‍♂️

2024. aug. 24. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, a munkatárs ilyen. Nekem pláne, mert a párom is annál a cégnél dolgozik.
2024. aug. 24. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Full rideg, komoly arcom van általában, állítólag nem látszik rajtam érzelem, így az sem, ha tetszik valaki.

Én viszont kiszúrom, ha bejövök valakinek elég hamar, szóval jó ez így:D

2024. aug. 24. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 ez igaz! Ezt már én is tapasztaltam. Én sem jöttem rá eddig a válaszra.
okt. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!