Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 éves nő teste mennyire kívánatos? Nem túl szottyadt már ilyen korban?
Figyelt kérdés
máj. 2. 18:27
2/19 anonim válasza:
Vannak nagyon jók. De azért a fiatalok között több a jó
De van olyan 50-es nő aki sokkal jobb mint némelyik fiatal.
3/19 anonim válasza:
Mivel én is annyi vagyok, nekem többnyire az. Hacsak nem elhízott, akkor kívánatos. De a kövérek fiatalon sem jönnek be nekem.
4/19 anonim válasza:
Teljesen eltérőek egénről egyéne. Az életmód sokat számít és a genetika is. Meg a sok hízás fogyás, sport, ital, cigi, gyógyszerek, szolizás
5/19 anonim válasza:
Ha nem akar úgy kinézni, mint egy húszéves és nem hanyagolja el teljesen sem magát, akkor tökéletes még.
6/19 anonim válasza:
Én mindig szép 40-50-es nőket találtam meg szerencsére, no meg ők engem! 😏😁
Szóval nekem nagyon is kívánatosak
36/F
7/19 anonim válasza:
Én minden nőt úgy fogadok el ahogy van, pár éve voltam egy 51 éves nővel, és a teste is rendben volt, és úgy meg lovagolt, mint a csuda.
8/19 anonim válasza:
Csak akkor lehet szottyadt, ha sovány.
9/19 anonim válasza:
Hát de... Tudod olyankor kitágul egyik helyen, beszűkül más helyen. Kezelőszervek kicsit eltolódnak, és már nem olyan roppanós, mint a friss alma. Nem is olyan édes, mint az eper
10/19 anonim válasza:
Akár törődik önmagával, akár nem, a net és a valóság sokkal másabb, azaz a valóság visszataszítóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!