Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt a lányt 35 év fölötti férfiként kívánatosnak tartom, akkor baj van velem?😳
márc. 21. 01:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez részedről már enyhén pedo dolog
Nem, ez természetes
29 szavazat
1/17 anonim válasza:
Menjél már a fenébe ez kb egy dögös felnőtt csaj, a pedofil vonzalom meg kb 10-11 éves kor alatt képzelhető el, és adott esetben már akkor is lehet valakinek felnőttes alkata.
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt a videót elnézve abszolút meg tudom érteni a gimis tesitanárok kínjait..
márc. 21. 02:40
3/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem, ha bugyi fazonú alsóban sportolnak a lányok. Mozogni is szabadabban tudnak így.
4/17 anonim válasza:
Nem, nincs baj veled. Ez teljesen rendben van. Egy egészséges felnőtt nő, aki szép is. Az az igazi kívánható, terméjenyíthető tipus. Én szivesen engedném bele...
45F
5/17 anonim válasza:
Pedok vagytok. Én egy olyan szabályozást tartanék üdvösnek, ahol differenciáltan, de meghuznék egy max korkülönbséget: 18 év alatt minimum 14 éves, 18-23 év között minimum 16 éves, 24-35 között minimum 18, 36-45 év között minimum 22 éves, 46-60 év között minimum 28, 60 felett maximálisan 30 év korkülönbség.
6/17 A kérdező kommentje:
5:
Ez színtiszta age-izmus, kor alapján történő diszkrimináció lenne
márc. 21. 07:05
7/17 anonim válasza:
5. te vagy az a lúzer aki azt hiszi, hogy akkor majd a "maradék" nők akiknek nem jut olyan akit ők akarnak majd könyörögni fog neked a bekaphassa a f..szodat. Holott annyira se vagy képes, hogy magadnak szerezz nőt, aki vágyik rád magadért.
9/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hány éves lehet a csajszi, de az tény, hogy jó teste van. Ha törvényes, akkor normális a dolog.
10/17 anonim válasza:
Ez nem olyan túl fiatal csaj. A segge lehetne nagyobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!