Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom a húgom miatt, nagyon nem oke amit csinál ,de hogyan beszéljem le erről?
Én 23 éve vagyok, és van egy 19 éves húgom akit magában bolondított egy 30 éves tehetős férfi.
Pénz, autó, nyaralás, saját lakás, drága holmik stb. mellette persze ad a romantikára is és láthatóan szereti. A húgommal már gyerek korunk óta nagyon szoros a kapcsolatunk , legjobb barátnők is vagyunk egyben, mindent elmondunk a másiknak. A pasi kedvéért fogamzásgátlót íratott fel nemrég, pedig az orvosa nem ajánlotta. Mondtam hogy ne rizikózzon vele, de a pasi miatt megtette. AZtán elmesélte hogy a barátja miket kér tőle, hogyan élik meg a szexualitást együtt, ami számomra teljesen más világ és elképezlni sem tudom egy kapcsolat keretein belül. Az intim életüket nem részleteznem itt, a lényeg, hogy nem megszokott és fétis jellegű. (sharing) és aggódom hogy a húgom személyisége torzulni fog idővel, mert egy torz képet fest arról hogy milyen egy kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat. Próbált meggyőzni arról hogy ez neki milyen jó, és élvezi és nicsn semmi baj, ezt ő is akarja, de számomra akkro is beteges. Kellene tennem valamit? Próbáljam meggyőzni?
Ne legyen így, de a húgod valószínűleg egyenes úton halad egy törés felé, ami akár lelki sérülés akár egészségügyi is lehet.
Te kb. két dolgot tehetsz. Egyik, hogy tovább cseszteted, megutáltatod magad és a törés után ha nem lesz hova forduljon majd leáll mondjuk drogozni ... vagy nem cseszteted és esetleg fog tudni hozzád fordulni ha bajba jut.
Igazából az még a kérdés, hogy tényleg kap-e a húgod cserébe amit ad vagy csak azt hiszi. Tehát a kocsi, lakás stb. az ő nevén van, vagy csak kapta kölcsön amíg jól teljesít és ha lapátra kerül nem marad semmije.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!