Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig van orgazmusa a barátnönek szex közben? Vagy csak néha? Én sokszor elfeledkezek róla sajnos, miután én elmentem. Aztán meg hisztizik, és nem is mindig értem, mina gondja.
Figyelt kérdés
okt. 15. 09:59
11/20 anonim válasza:
Mindig figyelek rá, hogy a feleségem menjen el elsőre. Legalább egyszer
12/20 A kérdező kommentje:
#11 én nem nagyon tudom kontrollálni magam. Általában én élvezek el elöbb.
okt. 15. 11:55
13/20 Laylah válasza:
Csinálsz valamit azon kívül, hogy döfködöd?
14/20 anonim válasza:
Az álmom, hogy a szexuális kultúra egyszer eljusson addig, hogy ezt, amit itt leírnak ne számítsa bele a szex fogalmába se.
15/20 A kérdező kommentje:
#13 szoktam, de ha túl nehezen ér a csúcsra, inkább nem bajlódok vele
okt. 15. 13:59
16/20 anonim válasza:
Élveztesd el, pl. kézi csikló izgatással utána olyan hálás lesz és viszonozni akarja az orgazmust, hogy bármit csinálhatsz vele.
17/20 Laylah válasza:
Ha neked ez bajlódás, akkor inkább szakíts vele. Jobbat érdemel egy olyannál, akinek csak a saját kielégülése a fontos és telibe sz-rja, hogy a partnerével mi van, akinek nyűg a másiknak örömet szerezni, akit ELVILEG szeret. Aztán gondolkozz el, hogy miért mondják, hogy a szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Nem arról, hogy neked legyen egy élő szexbabád, amivel maszturbálhatsz.
18/20 A kérdező kommentje:
#17 próbálom, de te sem folytatnád egy idö után, ha csak remeg, meg sòhajtozik, gyorsabban kapkodja a levegőt, és nem akar elélvezni
okt. 15. 16:10
19/20 Laylah válasza:
Pont akkor nem kellene abbahagyni... nálunk a párom, ha kell, akkor fél óráig csinálja, mert neki fontos, hogy nekem jó legyen, én pedig ha kell, akkor fél óráig orálozok neki, mert nekem is fontos, hogy neki jó legyen. Általában én szoktam jelezni, ha úgy érzem, hogy nem fog menni. Hogy valami építő jellegűt is mondjak: jobb lenne, ha bevezetnétek azt, hogy ha úgy érzi, hogy nem fog tudni elélvezni, akkor szól, ha pedig nem szól, akkor te pedig szépen erőt veszel magadon és nem hisztizel azon, hogy nem tud elmenni 10 perc alatt. De nem tudom, van-e ennek értelme, mivel láthatóan neked abszolút nem fontos és nem élvezet az, ha vele foglalkozhatsz és elviheted a csúcsra, téged csak a saját orgazmusod érdekel.
20/20 A kérdező kommentje:
#19 hogy érted, hogy pont akkor nem kellene abbahagyni?
okt. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!