Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire kell tág legyen a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell tág legyen a nő vaginája, hogy ne érezzen különbséget?

Figyelt kérdés
Különbséget aközött hogy óvszerrel szexel-e vagy egy férfival.
okt. 14. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát az óvszer önmagában nem élég de az se jó ha egy teljes ferfi belefér a lyukba :D
okt. 14. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az lenne a kérdésed két helyzete, hogy van óvszer a pasin illetve nincs óvszer a pasin. De hogy ennek mi köze a tág puncihoz
okt. 14. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Azt remélem tudod, hogy az óvszer nem olyan vastag, mint pl a rajzlap…

A női oldalon általában nagyon sokan nem érzik a különbséget. Én sem. Pedig szűk a hüvelyem

okt. 14. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ott izmok vannak, az ember rá tud szorítani
okt. 15. 00:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ilyen hülyén feltenni a kérdést....

Amúgy én néha érzem a gumit a pasin, kicsit olyan érzés, mintha zacskót tömködne nekem :D néha meg nem érzem. Nem tudom, mi a különbség.

okt. 15. 01:14
 6/8 A kérdező kommentje:

#2 igen, jól értelmezted a kérdést. Szerintem nem is volt nehéz. Hidd el, van hozzá köze. Ha voltál már férfival és nő vagy, akkor akár válaszolhatnál is a kérdésre.

#3 Pontosan tudom milyen vastag egy átlagos óvszer. A rajzlap vastagságát nem tudom. Azt viszont tudom, hogy te nem a kérdésre válaszoltál.

#4 Oké köszönjük. Mondasz valami használhatót is..?

okt. 15. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Sajnos, hogy hülye vagy azon nem tudunk segíteni, de várj olyan tágnak, hogy ne érezze azt se hogy benne vagy, akkor az óvszert se fogja.
okt. 15. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Eddig nekem minden partnerem érzett különbséget ha gumiban vagy gumi nélkül voltam velük együtt.

De ugyanez mondható el a férfiak esetében is, érezni hogy más a szex gumiban vagy nélküle.

okt. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!