Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell tág legyen a nő vaginája, hogy ne érezzen különbséget?
Azt remélem tudod, hogy az óvszer nem olyan vastag, mint pl a rajzlap…
A női oldalon általában nagyon sokan nem érzik a különbséget. Én sem. Pedig szűk a hüvelyem
Hogy lehet ilyen hülyén feltenni a kérdést....
Amúgy én néha érzem a gumit a pasin, kicsit olyan érzés, mintha zacskót tömködne nekem :D néha meg nem érzem. Nem tudom, mi a különbség.
#2 igen, jól értelmezted a kérdést. Szerintem nem is volt nehéz. Hidd el, van hozzá köze. Ha voltál már férfival és nő vagy, akkor akár válaszolhatnál is a kérdésre.
#3 Pontosan tudom milyen vastag egy átlagos óvszer. A rajzlap vastagságát nem tudom. Azt viszont tudom, hogy te nem a kérdésre válaszoltál.
#4 Oké köszönjük. Mondasz valami használhatót is..?
Eddig nekem minden partnerem érzett különbséget ha gumiban vagy gumi nélkül voltam velük együtt.
De ugyanez mondható el a férfiak esetében is, érezni hogy más a szex gumiban vagy nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!