Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közhely, hogy jó autóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közhely, hogy jó autóval könnyű csajozni. Ez hogy működik pontosan? Jó autóm van, de nem vettem észre semmi különbséget eddig.

Figyelt kérdés

febr. 13. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Mit gondolsz, hogy majd jobbnál jobb csajok csak úgy beülnek a piros lámpánál?
febr. 13. 02:01
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy nevetséges kis pondró valaki, az ferrariban is nevetséges kis pondró lesz.. :)
febr. 13. 02:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Még is a nevetséges izzadságszaggal keveredett 50 ezres parfümtől bűzlő zsírgombóc mellé fog beülni a kis huszonéves f..zmágnes kiscsaj, s nem a tömeggyártott autódba, amiből még három ugyanolyan áll a lámpánál csak más színben,De ez is nő függvénye, mert azért még akad nő, igaz ritkábban aki pont le..a.ja hogy nincs kocsid, hanem az embert nézi benned..
febr. 13. 02:36
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Kutyával amúgy könnyebb csajozni, főleg, ha mondjuk ( és a nők erre figyelnek) látja, hogy normálisan bánsz vele.. Én jártam úgy még fiatalka voltam, hogy egy futtatón sokat dumáltam egy csajjal, ő is Pestre utazott, én is, elvileg úgy volt, hogy randira megy, én meg más rendezvényre, és nem jött össze a dolog valahogy nekik, egyszer csak megjelent, hátulró,l átölelt, lesmárolt, és utána már úgy mutatkozott be, hogy ő a párom.. Na mindegy, nem lett a párom, de mint kiderült elmondta, hogy az tetszett neki, hogy következetesen bánok a kutyámmal, akivel mivel az első kutyám volt nem ment könnyen az összecsiszolódás..
febr. 13. 06:16
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Baromság. A duma és a stílus a lényeg.
febr. 13. 06:43
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülyeség. Nyílván van az a réteg, akinek számít, de az pedig a felső tízezezer egyedi vagy csúcskategóriás autóiba ül be. Mégis ki honnan tudná egy átlagembernek milyen kocsija van, ha egyáltalán van. Nem a kulccsal ismerkedsz.
febr. 13. 08:12
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Van autóm, nem nyűgöz le ha a férfi tud vezetni. Amúgy nem tudom melyik mennyibe kerül, elém állhat egy 30 millióssal és egy 3millióssal is, nekem ugyanolyan mindkettő
febr. 13. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Legény koromban volt egy nagyon szép állapotú régi farmotoros Skodám. Sokkal jobban tetszett a csajoknak, mint a haverom mercije, mert az enyém tiszta volt kívül belül, a merci meg állandóan mocskos és belül szemetes.

Mindig velem utaztak.

febr. 13. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
A jó autó sikerességet, életképességet sugároz, de nem elég az autó önmagában.
febr. 13. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Van egy ritka,régi sportkocsim. Csajozni lehet vele,de ha nem lenne tudnék anélkül is..
febr. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!