Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják itt sokszor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt sokszor, hogy jó autóval könnyű csajozni? 25 milliós új Mercedessel járok és nem vettem észre, hogy bármit jelentene.

Figyelt kérdés
Mondjuk nem is keresek párkapcsolatot aktívan, de nem érzékeltem semmiféle előnyt az autó miatt
jan. 9. 15:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy ennél drágább kell. Meg te vedd észre az aranyásókat.
jan. 9. 15:05
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Van baj ha 25 gurigás kocsiban nem tudsz flexelni és nem vesznek észre a nők.

Nekem egy sima 2010 Bmw 730 olyan sikereim vannak inkább le se írom ide mert férfi eret vágna.

jan. 9. 15:08
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Aki balek az Merciben is balek 🤷‍♂️
jan. 9. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiába van drága kocsid ha Freddy Krüger és Quasimodo szerelem gyereke vagy :D
jan. 9. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Én azt látom, hogy ha lazább arc ilyen autóval begurul egy benzinkútra, akkor a shoppos csaj kapásból megkérdezi, hogy kér-e kávét, péksüteményt. Ha igen, akkor jól el is beszélget vele, mert az ilyen fazonok kb. egy ezrest otthagynak jattnak.
jan. 9. 15:17
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Ha te egy festményre azt mondod, hogy szép, akkor azt csak a keret miatt mondod? Ha te egy ételre azt mondod, hogy finom, akkor azt csak a köret miatt mondod? És a neked tetsző nőket csak a smink miatt látod szépnek?

Az autó nem garantálja a sikert, viszont hozzájárulhat.

jan. 9. 15:22
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Egyszert jött hozzánk egy alvállalkozó Az X5-ből pedig kiszállt egy 160centis 45kilos f@szi, szakmunkás bajusszal. A többit kitaláljátok.
jan. 9. 15:23
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Először tisztázzuk hogy S osztályos limuzinról vagy Actros nyergesről van szó.
jan. 9. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
Mert az a baj, hogy új a merci. Mind bu zis azzal üdítős flakon műanyagból préselt orral meg a 88 kijelzős beltérrel. Bezzeg ha egy W126-ossal nyomulnál akkor nem csak a nők, de a férfiak is lepippantanának. :D
jan. 9. 16:20
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
#5, éééérdekes. ha a 34 éves kiskocsimmal gurulok be a kútra akkor is megkérdezi ezeket!!
jan. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!