Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Éreztek különbséget amikor ovszerrel vagy anélkül dugnak titeket?
Figyelt kérdés
Ha igen mi a különbség és melyik jobb?okt. 7. 10:03
1/21 anonim 

válasza:

Amikor pár évig óvszer nélkül szexeltem akkor utána éreztem különbséget, de egyáltalán nem zavaró vagy feltűnő. Olyan vékony óvszerek vannak ma már, számomra egyáltalán nem feltűnő ha van vagy nincs.
2/21 NemFogodKitalálni 

válasza:

Persze. Engem ha óvszerrel dugnak, nem is nedvesedek egyáltalán. Bármennyire kívánok, nem nedvesedek, száraz vagyok…
3/21 anonim 

válasza:

Egyszer volt olyan 1 éjszakásom, haza jöttünk, elkezdtük, de nem akarta az óvszert (gyógyszert szedett egyébként), mert nem szereti, nem érzi annyira úgy. Szóval van ilyen
4/21 anonim 

válasza:

Érezni én max akkor ha a pasi lankad. De jobban szeretem gumi nélkül. A tudat hogy nincs köztünk semmi plusz izgató nagyon hogy belém élvez. Akarkivel nem csinálnám, 3 párkapcsolatom volt meg most egy szexkapcsolat.
5/21 anonim 

válasza:

Hármas te nagyon ügyes lehetsz,egyejszakas gumi nelkul😂😂
Mit vittel haza? Tripper,kanko?
8/21 anonim 

válasza:

Nekem csak hosszú kapcsolatban nincs óvszer. Engem sajnos minden is irritál,még a vízalapú síkosító is. :(
Nem kérek privatot.
25/N
10/21 anonim 

válasza:

Max akkor veszem észre ha a pasinak nagy makkja van. Nyilván ha óvszer nélkül szexelunk, érzem a peremét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!