Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek nőként, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek nőként, hogy hosszabb legyen a szex? És őt miért nem érdekli?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy mindenben nagyon kedves, figyelmes sráccal.

Sajnos a szex nagyon rövid, és az elojatekot se visszük túlzásba.

Nem tudom miért nem zavarja, miért nem érdekli ez?!

És én mit tegyek, hogy jobb legyen?

okt. 14. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

9

Mert valójában önző, csakis azért kedveskedik neked, hogy megkapja a puncidat. Ennyi a nagy történet. El is érte vele a célját, hisz itt rágódsz a dolgon, örlődsz, agyalsz, gondolkodsz, pedig csak ki kéne dobnod a francba. Na jó, előtte szembesítheted a tényekkel és adhatszneki egy esélyt.

okt. 14. 20:07
 12/16 A kérdező kommentje:

11.

Akkor is kedveskedik amikor épp nem kapja meg.

De látom elég egyöntetűen ugyanez a vélemény. :(

okt. 14. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
12. Azért mert vki az életben egyébként kedves, nem jelenri, hogy jó vele a szex. Sajnos ez ennyi.
okt. 14. 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert ilyen, és kész. A világ legnagyobb naivitása azt gondolni, hogy szépen kéred, és akkor megváltozik - kivéve ha van rá belső indíttatása. Neked kell eldönteni, hogy hogy a minőségi szex a fontosabb, vagy ez a kapcsolat.
okt. 14. 20:32
 15/16 menta34 ***** válasza:
26%

Kérdező ne hallgass a megkeseredettekre. Van egy jó pasid aki szimplán béna, a megoldás rém egyszerű tanítsd meg mi kell neked.

Persze elhiszem ha most szar lenne felhozni mert miért nem szóltál eddig, stb. szóval ha ettől aggódsz akkor találj ki valami hülyeséget indoknak, lehet valami szerepjáték vagy mondvacsinált büntetés lényeg, hogy kinyithasd a szád dominánsan megmondva mi hogy legyen, és persze tedd is meg... :)

okt. 15. 05:48
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

Akinek nincs olyan szerencséje, hogy feleségül mehet az első pasijához, az általában szembesül egy-egy gyorstüzelő/kisfarkú pasival. Én is, legtöbb barinőm is. Az első gyorstüzelőre négy hónapot pocsékoltam az életemben, a másodikat az első szex után otthagytam. Nem állíthatom, hogy erre nincs megoldás, de ha van is, olyan mint Columbo felesége: mindenki hallott róla de még senki se látta. Az esetek 99,9%-ában nem változik semmi, erre készülj te is.

A döntés: akarsz-e szex nélkül élni? Ha nem, lépj ki. Mert a sok kudarc rosszabb mintha amúgy szex nélkül tengődnél, a végén már magadat fogod okolni az egészért. Én soha többet gyorstüzelővel! Egyetlen napot se!

37N

okt. 20. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!