Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki két évig volt prosti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki két évig volt prosti, hány partnere lehetett?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy nővel és sok évvel ezelőtt prostként dolgozott két évig. Álmomban sem gondoltam volna róla, szóval lesokkolt rendesen.
okt. 14. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegy az neked, vagy elfogadod vagy nem , de az hogy hány volt az semmit nem jelent.
okt. 14. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Legalább bevan járatva.
okt. 14. 15:14
 3/13 anonim válasza:
54%
Én biztos nem jönnék össze vele.
okt. 14. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak 2-vel, de szerintem mindegy, hogy 100 vagy 1000, a lényegen nem változtat, vagy el tudod ezt fogadni, vagy nem :D
okt. 14. 15:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Aki nem, miért nem?

10 éve csinálta, most 38.

okt. 14. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, attól függ milyen kategóriában "dolgozott". A luxuskategória napi max. 1-2 kuncsaftot vállal (vagy csak egy kicsi, bejáratott ügyfélköre van), a másik szélsőség az útszéli amelyik naponta 8-10 kamionost is lerendez. A lakásosoknál ugyanúgy szóródik a story, a napi 3-4-től a "mindent bevállalós" napi 10-ig.
okt. 14. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem hulye, mert elmondta. És íme rosszul tette, mert magát járatta le az őszinteségével.

Nő ilyet nem mond el soha, még a legelvetemültebb falu ingyen ribije sem, az meg főleg, hogy szinte szűznek hazudja magát.

Legtöbb ember erkölcse 0, de szép képet fest magáról!

Szerintem értékeld, hogy őszinte.

De dicsekedett vagy minek mondta el?

okt. 14. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Fú, nagyon sok.
okt. 14. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha naponta három vendége volt akkor egy év alatt 3×365=1095 darab f@$z fordult meg benne. Ez két év alatt 2190 darab farkat jelent ami ott dugattyúzott benne. Ezen felül minimum napi 3 további brokit még leszopott mert nagyon népszerű az s.o.s francia is. Szóval további 2190 darab f@sz lőtte teli a száját. Az anál az általában extra,abból jóval kevesebb van de azért heti egy ügyfél csak akadt aki seggbe durrantotta,az egy év alatt 54,két év alatt 108 darab további hímvesszőt jelent. Ezekből a dorongokból pedig körülbelül két diszperzitesvödörnyi ondót spricceltek a testére a feje tetejétől a talpáig bezárólag mindenhova.

Jó étvágyat kívánok a hölgyhöz.

okt. 14. 15:46
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Értékeld az őszinteségét. A többi nem lényeg.

Ha félsz tőle, hogy valami betegsége van, akkor kérj tőle egy tesztet a múltjára való tekintettel. Szerintem nem venné zokon.

Amúgy meg kérdezd meg tőle. Gondolom elmondaná, ha ezt is elmondta.

okt. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!