Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már dolgotok olyan kis péniszméretű partnerrel, akivel egyszerűen nem élveztétek a szexet? Mekkora lehetett az illetőnek?
Nekem volt olyan exem, akit zavart, hogy kicsi. Sokáig tartott, mire el tudott élvezni. Minimum fél óra kellett, hogy közel kerüljön az orgazmushoz, de inkább több. Általában 1 órát szexeltünk előjátékkal együtt. Nálunk nem volt olyan opció, hogy gyors menet. Illetve hátulról nem is tudtunk szexelni, mert elég izmos popsija volt és egyszerűen nem ért el odáig a péniszem, hogy mélyre tudjak hatolni. Elég csúnyán szakítottunk. Utána elmondta a közös barátainknak, hogy milyen kicsi péniszem van és ez neki mennyire rossz volt. A barátaimtól hallottam ezt vissza.
18 voltam akkoriban
11-12 cm
Volt. Kb 12 volt és mint 2 ujjam olyan vastag.
Sose tudtam tőle elélvezni. Szinte semmit nem éreztem. Csak pàr alkalom volt.
2
Neked milyen vékony ujjaid vannak, hogy két ujjad vastagsága kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!