Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átveheti tartósan egy vibrátor a férfi szerepét egy kapcsolatban?
Nem, egy kapcsolatban semmiképp sem. Hogy az ágyban átveheti-e, az meg attól függ milyen férfiról van szó. Meg persze attól is függhet mennyi az adott nő szexuális kultúrája, érzelmi intelligenciája.
Nagyon remélem, hogy az én szerepemet egy egész sexshop se veheti át (beleértve az eladókat is), és bízom ben̈ne hogy ezt minden nő így gondolja, akikkel valaha szexeltem vagy pettingeltem.
Maximum "tuzoltasra" ha mindenkepp vagyom az intim egyuttletre, illetve kiegeszites ha ugy alakul ;)
Nem utolso sorban "veszf@szt" szinte barmikor lehet talalni, de ide hala az egnek sose jutottam meg.
TLDR egy intim egyuttlet nem csak arrol szol, hogy osszedobjuk amink van, hanem sokkal tobbrol ezt pedig egy vobrator nem tudja megadni. A vibrator gyorsettermi kaja az igazi pedig lakoma.
Teljes érzelmi elhidegülés.
Vagy annyira megváltozott külsőre a férfi, hogy már nem tudna lefeküdni vele a nő.
Mivel nem a jó problémára kérdeztél rá, minden válasz félreértelmezést generál.
Azt kérdezted, hogy egy szexuális kütyü helyettesíthet-e egy embert egy párkapcsolatban, ami elég banális gondolat. Gondolom, inkább úgy értetted, hogy a szexet kiválthatja-e tartósan egy vibrátor. Ez már relevánsabb, de még mindig elég fura felvetés, hiszen a szex egy kicsit többről szól, mint elélvezni.
Amire szerintem te igazából kíváncsi vagy, hogy előfordulhat-e, hogy egy kapcsolatban élő nő inkább maszturbál egy kütyüvel, mint dugjon a partnerével. Na ez már érdekesebb, és a válasz bizony igen.
Kérdezted, mik lehetnek ennek az okai, de szerintem ez a kérdés is korai. Inkább helyén kell kezelni és nevén kell nevezni a problémát: a nő számára nem vonzó tevékenység a pasijával dugni. A vibrátor megléte valójában annyit üzen, hogy a libidóra nem lehet fogni; a nő vágyik a szexre, csak éppen ha az a kérdés, hogy a pasijával, vagy egy darab műanyaggal csinálja, akkor utóbbi adja a pozitívabb mérleget.
Szóval elérkeztünk a helyes kérdéshez: ott van egy nő és egy férfi, elvileg szeretik egymást, mindkettejükben van szexuális vágy, miért lehet, hogy az egyikük inkább egyedül szereti elintézni az egyértelműen társas tevékenységet. A vibrátornak ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!