Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok. 5 komoly kapcsolatom volt eddig életem során,de mindegyikkel csak vibrátor használata mellett tudtam elélvezni. Miért van ez?27/n
Nem teljesen értem a kérdést. Szóval a vibrátort a pasik társaságában használtad ?
Csikló vagy hüvelyi orgazmus volt?
Még sosem használtam vibrátort, de nekem pl csak csiklói orgazmusom volt eddig, de csak úgy jön össze, ha van behatolás is. A vibrátorod lehet G-pontos és azzal egyből összejön, ami a partnereidnek nem igazán + egyszerre lehet csiklóizgatós vagy G-pontos is, így még jobban fel van nekik adva a lecke.😁 Nem feszülsz rá, ha szexelsz arra, hogy elmenj? Én 1x nem mentem el, a férjem megjegyezte én meg úgy ráfeszültem, hogy hetekig nem tudtam elmenni. Ez pszichés volt.
Próbáljátok ki a lovaglópózt úgy is, hogy a párod ül, nem fekszik, lehet így a dörzsölődéstől sikerül jobban elérni a célod. Bocsi amúgy, nagy tapasztalatom nincs, de remélem segítettem valamennyit.
Azért van mert neked szükséges az erős csiklóingerlés az orgazmushoz.
Ha ezt megérti a partnered, akkor boldog -szexuális- életed lesz.
Én is úgy voltam 26 éves koromig hogy nem volt orgazmusom, már elkönyveltem hogy nem vagyok rá képes, míg jött egy fiú akivel teljesen elengedtem magam, leszartam minden gátlást, gondolni se gondoltam orgazmusra, és egy sima lassú szeretkezés alkalmával amitől nem vártam amúgy semmit, full átélésben spontán elmentem. Semmilyen segédeszköz nem kellett hozzá és brutálisan jó érzés volt.
Azt gondolom ezt nem kimatekozni kell, hanem egyszerűen a szexet olyasvalakivel kell csinálni és úgy, hogy meg is tudjad élni. A szex nem egy tilitoli játék ami közben azon izgulunk végig hogy vajon megnyerjük-e a végén a főnyereményt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!