Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a házas férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Nem ez alapján választok, de valahogy mindig vonzott a gondolat, hogy a szeretője legyek. Főleg olyanoknak, akiknek már zátonyon van a házassága. Más nők is vannak így?
Az hogy ez miért jó érzés, ez egy összetett dolog. De sokkal odaadóbbak és figyelmesebbek. 32N
okt. 12. 22:51
1/8 anonim válasza:
Valaki itt kérdezte tőlem, hasonló kérdés kapcsán, hogy nem zavar-e a tudat, hogy velem csalja meg a pasi a párját. Engem nem izgat a tudat, de nem is rugózok rajta. Nem lehetek mindenki lelkiismerete. Magam felé van elszámolnivalóm.
2/8 anonim válasza:
A házasságtörés ocsmány bűn. Ha a te lányod lenne az a 15 éves lány, aki esténként sírdogál, mert az 5 gyerekes apját elcsábította egy gazember nő, anyukája mef szenved, legkisebb tesója 1 éves, akkor nem írnál ilyeneket! Én a szándékos házasságtörést büntetném. Can elég legényember!
3/8 anonim válasza:
Az elcsábítható férj pedig áldozat. Ketten kellenek hozza.
4/8 anonim válasza:
Ilyen férfi vagyok. Én férfiként az ilyen nőkhöz vonzódom. Ha van itt ilyen nő, rámírhat, beszélgethetünk.
5/8 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhat ilyen hölgy.😉
7/8 anonim válasza:
Számitó ribinek hívnak az ismerőseid. Ugye?
8/8 anonim válasza:
A gyak-on tehat itt vannak a csabitok, akiket csabitanak majd ennek eredmenyekeppen a megcsalt elhagyott baratnok, felesegek es mivel a masik oldal is ugyanigy mukodik, ezert az elhagyott megcsalt ferfiak. Ezeknek az embereknek vannak gyermekeik, akik szinten felteszik a kerdeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!