Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas FÉRFIAK nektek meddig tart?
20 éve házas vagyok a párom patika...
Munkájából kifolyólag szinte állandóan fáradt fáj a dereka stb.
Ha van is sex 5 perc oszt élvezzek el ő el sem megy nincs rá ereje amit meg is értek.
De nekem ez rossz mivel régebben ha ő elélvezett akkor élveztem el én is most mintha csak az lenne élvezzél aztán szia.
Ki akarom NYALNI de nincs rá kedve🥲
Cumizni szintén emlék😢
Régen a kocsiban az erdőben a Balatonban ,a vad lesben
Megvolt de most😮💨
Van a nőkben olyan rejtett dolog kapcsoló hogy amíg nem a férjed adjál meg neked mindjárt de mindent de tényleg mindent.
Aztán ha megházasodsz azt adsz amit akarsz vagyis semmit vagy nagyon keveset vagy a megszokottól jóval kevesebbet.
Én a feleségemmel mikor megismerkedtem, lényegében távkapcsolatban voltunk.
Igaz csak 40 km-re laktunk egymástól, de ő messzebb volt kollégista, én dolgoztam hétköznapokon, szóval csak a hétvégék maradtak találkozásra, így szexre is.
Mindig is azt hittem hogy de jó lesz ha majd együtt élünk, lesz minden nap szex (akár többször is naponta). Ez volt 12 éve.
Ezzel szemben most meg jó ha van heti 3 szex. Mindketten dolgozunk, gyerek van, neki kisebb eü-problémája is. Van hogy ő nem igényli, van hogy én nem.
Kedves 13-as! Azért 12 év után heti 3 szex nagyon jó. Hidd el, a kapcsolatok többségében ez már nem így van ennyi idő után. :(
N
Oké, az a jobbik eset amikor van heti 2-3 :)
Van olyan időszak is amikor ez a 2-3 alkalom egy egész hónapra oszlik el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!