Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas FÉRFIAK nektek meddig tart?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas FÉRFIAK nektek meddig tart?

Figyelt kérdés

20 éve házas vagyok a párom patika...

Munkájából kifolyólag szinte állandóan fáradt fáj a dereka stb.

Ha van is sex 5 perc oszt élvezzek el ő el sem megy nincs rá ereje amit meg is értek.

De nekem ez rossz mivel régebben ha ő elélvezett akkor élveztem el én is most mintha csak az lenne élvezzél aztán szia.

Ki akarom NYALNI de nincs rá kedve🥲

Cumizni szintén emlék😢

Régen a kocsiban az erdőben a Balatonban ,a vad lesben

Megvolt de most😮‍💨

Van a nőkben olyan rejtett dolog kapcsoló hogy amíg nem a férjed adjál meg neked mindjárt de mindent de tényleg mindent.

Aztán ha megházasodsz azt adsz amit akarsz vagyis semmit vagy nagyon keveset vagy a megszokottól jóval kevesebbet.

okt. 12. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%

Ja nyeregben van. Ha válni akarsz viszi a házat,kocsit vagyont.

Rábasztál!

okt. 12. 19:01
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Bedőltél a marketingnek. Vidd vissza, ha van még rá gari, vagy adj túl rajta mihamarabb
okt. 12. 19:22
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom, elmúlt a szerelem. Ez ilyen.

Veled van, mert megszokott, vagy a gyerekek miatt, vagy mert épp nincs jobb, de nem szerelmes már beléd, nem kíván.

okt. 12. 19:59
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos ez ilyen, egy ido utan megszokod, vagy prostizni kezdesz, wsetleg mast keresel
okt. 12. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

20 éve vagy házas, és elvárod, hogy a feleséged ugyanúgy pattogjon rajtad, mint 20 évvel ezelőtt?

Gyerekek vannak?

Menopauzán túl van már? Ismered a testében végbemenő hormonális változásokat?

Próbáltál már kedveskedni neki?

Próbáltál már beszélni vele?

Tisztában vagy azzal, hogy mennyi dolga van egy nap?

Ha a “Munkájából kifolyólag szinte állandóan fáradt fáj a dereka stb.”, akkor örülj neki, hogy a kedvedért egyáltalán engedi, hogy megdugd.

Masszírozd meg, beszélgess vele, vidd el randizni, legyél olyan, mint egy férj, mert a szavaidból kiindulva te csak egy szexéhes lakótárs vagy.

okt. 12. 20:59
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Hódítsd meg újra, légy vele türelmes, vegyél le róla egy kis terhet. Beszélgess vele, érdeklődj a lelki állapotáról.

Szeretgesd, öleld, csókold, masszírozd, vigyél neki virágot, csinálj reggelit, gyújts gyertyát, vidd el pihenni vagy csak a kedvenc filmjére.

Csinálj családi programot, mutasd meg hogy milyen jó családapa vagy.

Ha nem kíván? Figyelj jobban a higéniára, vegyél 1-2 elegánsabb ruhát, új haj? Mozogj többet, hátha veled tart. Még jó közös program is lehet

Ha a szíve mosolyog, mindent meg fog tenni azért, hogy viszonozza! Hosszú folyamat de megéri.

okt. 12. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem inkább tarts szeretőt. Ismerkedj egy fiatalabb harmincas nővel. Most majd jól lefognak pontozni. 😂

Nem kell elválni, bár lehet az lesz a vége. 20 év nagyon sok idő. Azt azért nem lehet elvárni, hogy ennyi idő után is úgy működjön, mint az elején. Olyan nincs. Lehet próbálkozni. De mindenkinek vannak igényei, ha otthon ebből semmit nem kap meg akkor majd megkapod máshol. De talán beszélj vele is erről.

okt. 12. 22:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

20 év után ne várd ugyanazt. A megszokás, a varázs, a pörgés elmúlik akkor is, ha szereted a másikat. Plusz a menopauza egy sunyi és alattomos dolog.

N

okt. 12. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, ez nem szex, csak amolyan "na legyél túl raja, hogy ne zaklass tovább vele" semmilyenség. A #6-os tanácsát fogadd meg, vagy megpróbáljátok feléleszteni a tüzet, vagy lemondasz a szexről - mármint a házasságon belüliről...
okt. 12. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nehezen megyek el, van hogy inkább abba hagyjuk. Ő sokszor elélvez közben.
okt. 12. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!