Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peterszoradi kérdése:
Házas férfiak ti kívántok más nőt ,pl ismerős,kolléganőt stb,ês ti nők hogy vagytok ezzel a kérdéssel.??
Figyelt kérdés
#ismerkedés #Szex,ismerkedés
jún. 18. 12:50
1/17 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy kívánod-e, egészséges férfi megdugna bármilyen gyönyörű nőt még boldog házasság mellett, ha kellően észnél van esetleg mérlegel, hogy megéri-e kockáztatni mindaszt amit felépített. A kérdés mindig az, hogy mire van lehetősége, legtöbbeknek csak fantáziálásra.
2/17 anonim válasza:
Igen van olyan munkatársnőm aki bejön, de legalább annyira a stílusa miatt mint a kinézete miatt. Nem azért mert "jobb" csaj lenne a feleségemnél. Legalább is szerintem nem jobb.
3/17 anonim válasza:
Házasság mellett is, ha van lehetőségem megdugni valaki akkor bizony meg is teszem. Ma a második csaj fog meglátogatni, amíg a párom dolgozik. Kib.szott kanos vagyok, ezt ő is tudja, de a saját párom heti kétszer hajlandó kötélnek állni, se baj, rajta kívül is vannak nők. Ha elválunk többet nem leszek nős és a monogamiát is elfelejtem…pont én akinek ha nem jutott nő akkor transzikat is dugtam.
4/17 anonim válasza:
3. Ha transzi sincs akkor meg jó a buzulás.🤣🤔😣
5/17 anonim válasza:
Hűséges férj nem létezik. Amelyik megteheti, az félre is lép. Ne legyenek illúzióid.
6/17 anonim válasza:
Persze, volt már olyan, hogy ment a flörtölés, de persze gyakorlatba nem tettük át. Arra nem volt gyomrom.
7/17 anonim válasza:
Aki normális szexualitással rendelkezik, persze hogy a párján kívül is megnéz másokat, egy pillanatra megkívánja, és ennyi a történet. Ebben nincsen semmi. Ha egy nő szép, vagy egy pasi sármos, attól hogy van párom,még nem vakultam meg. De ugyan így van ezzel ő is. N
8/17 anonim válasza:
Ugye ismerjük?! Hűséget, és nem vakságot!
9/17 anonim válasza:
Nők is és a férfiak is kívánnak mást a párkapcsolati partnerükön kívül.
Ez nem túl bonyolult dolog egyébként, szimplán az emberi faj szexuálisan nem monogám.
Ezt csak az erkölcsi, társadalmi és vallási normáknak való megfelelési kényszer miatt eröltetjük magunkra.
Ettől függetlenül a szerelmi, társ monogámia létezik és működik is.
Én mindkét oldalt megértem igazából, bár én a válaltan szexuálisan nem monogám tábort erősítem!
36/F
10/17 anonim válasza:
Persze, aki vonzó az kívánatos is. Ettől még nem hajtok rá és ha próbálkozna nálam, akkor se mennék bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!