Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas férfiak ti kívántok más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peterszoradi kérdése:

Házas férfiak ti kívántok más nőt ,pl ismerős,kolléganőt stb,ês ti nők hogy vagytok ezzel a kérdéssel.??

Figyelt kérdés

#ismerkedés #Szex,ismerkedés
2024. jún. 18. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
Én biztos nem kívánom, a feleségem gyönyörű, a szex tökéletes vele. Miért kellene nekem egy olcsó lotyó, aki mindenféle nemi bajt terjeszt. Nem alaznám meg se magam sem őt vele. Amit te kérdezel, ha tovább fajul az nyitott házasság, vagy 1 bunkó aki csalja a másikat.
2024. jún. 18. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én élettársban vagyok. Megesik hogy másba is becsúszok egy kis élvezetre. Viszont van pár nő még a munkahelyemen is akit azonnal levarrnék. Szoktam flörtölgetni...
2024. jún. 19. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Reggel este leápoljuk egymást. Otthon vagyunk még délután is. Kell ettől több?
2024. jún. 20. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kozben az otthoni sincs hanyagolva
2024. jún. 20. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Itt látható, hogy nincs meg a legtöbb férfi szemszögében az a fajta normális kapcsolati morál, hogy tartozol valakihez. Ez igen! Taps a sok nyominak érte! Se erkölcs, se bűn érzet. Feleslege állandó pár mellettük.
2024. júl. 3. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is elborzadtam ezeken a válaszokon.

Én értem, hogy emberi szexualitás és minden, de szerintem nem állatok vagyunk. Meg tudná más is türtőztetni magát.

Ráadásul ahogy olvasom az jön át, hogy ezek a megcsaló férjek büszkék is erre. Nem tudom fordított esetben mi lenne? Főleg, ha az asszony teherbe is esne mástól? Az ilyen emberek azt érdemelnék, hogy ott hagyják őket.

Szerencsétlen asszony főz, mos, takarít gyereket nevel és mi a hála? Dugnak egy másik nőt. Erkölcsileg nullák ezek a férfiaknak gúnyolt emlős állatok.

Ezért nincs szükségem párkapcsolatra...

2024. júl. 3. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Férfiak teszik amit tenni kell, otthon és azontúl.

Sokfélék vagyunk és sokféle helyzet adódik, és közben mindkét fél változik.

Nem összeegyeztethető az élet sablon elvárási rendszerrel minek hogy kellene lennie.

2024. júl. 3. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!