Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak ti kívántok más nőt ,pl ismerős,kolléganőt stb,ês ti nők hogy vagytok ezzel a kérdéssel.??
Én is elborzadtam ezeken a válaszokon.
Én értem, hogy emberi szexualitás és minden, de szerintem nem állatok vagyunk. Meg tudná más is türtőztetni magát.
Ráadásul ahogy olvasom az jön át, hogy ezek a megcsaló férjek büszkék is erre. Nem tudom fordított esetben mi lenne? Főleg, ha az asszony teherbe is esne mástól? Az ilyen emberek azt érdemelnék, hogy ott hagyják őket.
Szerencsétlen asszony főz, mos, takarít gyereket nevel és mi a hála? Dugnak egy másik nőt. Erkölcsileg nullák ezek a férfiaknak gúnyolt emlős állatok.
Ezért nincs szükségem párkapcsolatra...
Férfiak teszik amit tenni kell, otthon és azontúl.
Sokfélék vagyunk és sokféle helyzet adódik, és közben mindkét fél változik.
Nem összeegyeztethető az élet sablon elvárási rendszerrel minek hogy kellene lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!