Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es milf és egy 18 éves srác közt tud működni a szex? Mik a tippek tapasztalatok?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:08
12/14 anonim válasza:
48 éves vagyok és vállalok többféle masszázst, kivéve erotikust. Egy ilyen volt spontán, egyik legizgatóbb szexuális élményem volt. Fiatal srác, aki sport masszázsra jött amikor a hátára fordult, szemmel láthatóan kemény volt ott, mint a kő. Elkapott a hév, 8 év óta először és elkezdtem egyre közelebb kerülni a merev péniszéhez, majd amikor úgy éreztem benne van, már azt maszíroztam. Amikor lekerült rólam a melltartó, elélvezett a kezemben, megtörölgettem, semmivel sem lett lankadtabb. Jó, gondoltam folytatom. Újra kézimunkáztam, kis orál, levetettem a bugyim, rámásztam és beleültem neki. Pár lökés után szólt, hogy nem fogja bírni, de én még mélyebben belenyomtam magam, így belém durrant. Ki se húztuk, mert továbbra se lankadt neki. Szerencsére már tovább bírta, addig, hogy hüvellyel és csiklóval is el tudtam élvezni, mielőtt újra belém élvezett. Jók a fiatal pasik. :)
14/14 anonim válasza:
Ha találsz akkor igen de sok sikert… élőben azért kell bátorság hogy kezdeményezz akár egy idegen nőnél. Internetes társkeresőkön meg nagyon el vannak szállva maguktól pedig pár éve nagyon jó nőket lehetett fel szedni viszonylag könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!