Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most miért kell neki mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért kell neki mindent tudni?

Figyelt kérdés
Miért kell egy nőnek mindenáron tudni, hogy mik a fétisei a párjának. Úgyse csinálná meg, én meg nem fogom ráerőltetni.

#fétis #Mindent tudni akar
okt. 10. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Honnan tudod, hogy nem csinálná meg? Valószínűleg pont azért érdekli, mert szeretné megélne veled a te vágyaidat is.
okt. 10. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
minek egy ilyen embernek barátnő.... :D
okt. 10. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem arra kíváncsi, hogy mit válaszolsz, hanem hogy miként.
okt. 10. 17:50
 4/11 A kérdező kommentje:

1es mert már ismerem, egyáltalán nem kenyere olyannak lenni….

2es ha fontos a szex az a baj, ha hátérbe szorítja a férfi az a baj.

Nektek tényleg semmi nem jó.

3as ugyan mit mondtam volna? Mondtam hogy jó így minden.

Azóta meg kérdezgeti hogy de biztos?

okt. 10. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Azt is vedd figyelembe, hogy az emberek folyton változnak és a szexuális igényük is. Olyan dolgokat élek meg amire 5eve azt mondtam, hogy soha! És nagyon élvezem. Mond el neki nyugodtan, döntse el ő, hogy mit akar veled megélni.
okt. 10. 18:09
 6/11 A kérdező kommentje:
5. Azért hogy utána mindenféle abberáltnak legyek elmondva? Hát azt biztos hogy nem köszi.
okt. 10. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
5ös vagyok. Megirod priviben mi a fétised?
okt. 10. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha azért mert elmondod a vágyaid és a fétisedet, erre neki az első gondolata, hogy aberrált vagy akkor azért a másik fél fejében sincsen minden rendben.

okt. 10. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező vannak kedves, aranyos bőven vállalható fétisek és gusztustalan túlzások is... Van amit simán elmondhatsz és van amit tényleg inkább ne :)

Ellenben megelőlegezve hogy a párod esetleg jó értelemben normális, akkor egy átlagos vállalható fétisbe beavatni az jó, inkább javítja a szexet és erősíti a kapcsolatot ... míg az, hogy kb. semmi fantáziád, ötleted, vágyad arra hogyan kívánd, az akár ronthat is.

okt. 11. 05:35
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ha olyan dologról van szó ami nem gyomorforgató akkor simán belefér hogy elmond neki. Pl én páromnak hosszú ballonkabátot viselek az indítja be. Megbeszéltük, és hát itt az ősz :D
okt. 13. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!