Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsinyalás közben be tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsinyalás közben be tudom dugni a nyelvem teljesen ? Vagy az ez egyénileg változó?

Figyelt kérdés

okt. 10. 13:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%
Hogy a frászba van gusztusotok nyalogatni valamit, ahonnan 💩 jön ki? 🤮
okt. 13. 11:00
 12/28 hungaroboy ***** válasza:
59%
Úgy 11-es, hogy feltalálták a tisztálkodást.
okt. 20. 05:26
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Én popsi szex előtt mindíg kinyalom a barátnőm punciját kutyapózban.Majd végig nyalom az ánuszig,mikor már jól fel van izgulva,lassan benyomást a nyelveket.Az a legjobb ahogy nyomom be a nyelvemet lehet érezni,ahogy ellazul az ánusz.Utánna dugom a nyelvemet egy ideig,majd a farkammal..Röviden ennyi
okt. 20. 08:28
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

Bedugni nem tudod.

Túl szoros a záróizom

okt. 21. 11:01
 15/28 anonim ***** válasza:
16%
#14 tegnap muterodnál nem volt az..😅
okt. 21. 22:42
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

De az volt bár nem törölte ki ahogy kérted...

Mert így szereted.

okt. 22. 00:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A hegyit szoktam, izgató állítólag ahogyan csinálom. 46N
nov. 5. 16:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Izgalmi állapottól függ. Ugyanannál a személynél is van, hogy igen, van, hogy nem.

Ha párom annyira fel van izgulva, hogy teljesen kitágult, akkor ameddig ki tudom nyújtani a nyelvemet, annyira mélyen be is megy (az más kérdés, hogy fárasztó ennyire kinyújtani a nyelvüket, és sokáig nem is tudjuk).

Ha viszont csak úgy alapból nekiesnél, akkor alapvetően túl szoros a záróizom, a nyelved pedig túl puha, nem olyan, mint egy ujj, hogy utat csináljon magának.

Anál után például olyan tág, mintha csak a szájába dugnád át a nyelvedet. Szóval olyankor simán megy.

nov. 5. 16:22
 19/28 anonim ***** válasza:

Izgalmas játék,de szakemberek azt javasolják,hogy (ezt a síma fenéknyalásnál írták)tegyünk vékony fóliát a végbélrózsára.

Mert előfordulhatnak vírusfertőzések, hepatitisz , vagyis fertőző májgyulladás, bélférgek stb.Ezen kívül bélrendszeri fertőzéseket, hasmenést és bélgyulladást okozó különböző baktériumokat lehet így összeszedni.

nov. 6. 16:14
 20/28 hungaroboy ***** válasza:
19-es: tény és való hgogy amit a szakemberek mondanak/írnak, az igaz. Éppen ezért nem szoktuk csinálni idegenekkel. Egy stabil párkapcsolatban kell hogy legyen annyi bizalom egymás iránt, hogy elmondják a partnerek egymásnak hogy betegnek érzik-e magukat vagy sem, ill. nem véletlenül írtam fenn a tisztálkodás szükségességét és feltalálását.
nov. 20. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!