Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok tényleg ennyire változóak petting, szexualitás terén?

Figyelt kérdés

Szóval az a kérdésem, hogy tényleg ennyire változóak a csajok vagy csak én fogtam ki egy ilyet?

Mert néha szinte túl vannak fűtve, néha pedig egyáltalán nem kívánnak sem ilyen együttlétet. Nekem mindig ugyanannyira szükségem van szexualitásra. De nekik mikor milyen a hangulatuk? Vagy hogy megy ez?

20f

2023. ápr. 12. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk hormonálisan is változik mennyire magas a libido
2023. ápr. 12. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Még csak néhány éve írogatom itt a válaszaimat, amiben kifejtem, hogy a nők és a férfiak mennyire különbözőek minden téren.

De minek? Ha senki nem olvassa el?

2023. ápr. 12. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert a nők nem férfiak, mint te.. :)
2023. ápr. 12. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
A noi havi ciklus alatt folyamatosan valtoznak a hormonok aranyai es ezaltal a libido is. A peteres idejen altalaban a legmagasabb a libido h segitse a teherbe esest.
2023. ápr. 12. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Nők. Sosem tudod éppen mivan, nemcsak szex terén. Ezért érdekesek, néha meg idegesítő.
2023. ápr. 12. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5. Azért a napi 1 szex meg a férfinek sok.. :)
2023. ápr. 12. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális tényezők... Minden nő más még e téren is. Nem mintha tehetnének róla, ahogy a férfiak sem, hogy bármikor bárhol jó kb megfelelő hangulattal.
2023. ápr. 14. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!