Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy kapcsolatban, bár a nő élvezi a szexet, de szinte soha nem kezdeményezi azt?
Figyelt kérdés
okt. 9. 12:50
1/10 anonim válasza:
Valóban élvezi, vagy csak úgy tesz, mintha élvezné?
Mennyi idős ez a nő?
Dominánsabb, vagy inkább alárendelt típus?
2/10 anonim válasza:
Másnál kezdeményez.
Majd másik nő nálad is fog kezdeményezni.
3/10 anonim válasza:
Kezdeményezek és le vagyok pattintva. Na. Erre varrjál gombot.
4/10 anonim válasza:
Kapcsolat elején én is megvártam, hogy a férfi kezdeményezzen. Ha megismerkedtem vele akkor simán én is letámadom ha úgy érzem.
5/10 anonim válasza:
Ha a párom napi 2-3-at kezeményez nekem már minek...
6/10 anonim válasza:
Bakker, csak nem a barátnőmről írsz 😂😂
8/10 anonim válasza:
A nők általában szégyenlősebbek. Ez szerintem ilyen társadalmi behatás. Mert azt halljuk, hogy az a nő, aki bevállalósabb, élvezi a szexet, akár több partnere is volt, magasabb a libidója, az r*banc. A férfiak ezt nehezen kezelik, sokan addig akarnak ilyet csajt, amig meg nem kapják, aztán nem tudnak vele mit kezdeni. Saját példám: nekem volt magasabb a libidóm, és nem éppen tudott mindig kielégíteni az egyik exem. Ebből keletkezett egy feszültség, és sokszor bunkó módon utasított el. Elment a kedvem meg az önbizalmam is. A következő párkapcsolatomban inkább nem kezdeményeztem. Tőlem is megkérdezte, hogy miért van ez, megbeszéltük, és utána nem volt ezzel probléma.
9/10 anonim válasza:
Lehet csak úgy csinál mintha élvezné. Én amikor valakivel jó volt a szex le se szálltam róla, még két menet között is folyamat foglalkoztam vele.
10/10 anonim válasza:
En nagyon szeretek szexelni megis felve kezdemenyezek nehogy pont ne legyen kedve es elutasitson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!