Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az otthoni meztelenségről?
Figyelt kérdés
okt. 7. 13:32
11/22 anonim válasza:
Kettesben a párommal élünk, kb sosincs rajtunk ruha max alsó/bugyi
Bár én örülnék neki. Sokkal izgalmasabb lenne vetkőztetéssel kezdeni a szexet.
13/22 anonim válasza:
Egyedül élek, és amikor csak tehetem, anyaszült meztelenül vagyok itthon. 39/N
14/22 anonim válasza:
Mindig is természetes volt nálunk.Nyári időszakban jellemző inkább,de este,fürdés után ilyenkor is előfordul
15/22 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok itthon, akkor szoktam mindig full meztelenül lenni, mert nagyon jó érzés, felszabadító.
De ha már nem lesznek ott a szüleim, hanem esetleg lesz meleg párom, akkor vele biztos, hogy meztelenül leszünk itthon, az idő nagy részében. Vagy legalább is, alsónadrágban.
16/22 anonim válasza:
Nyáron több helységet is újra festettem itthon.Végig meztelen voltam.Ketten vagyunk a feleségemmel.Ha hazaért ő is meztelenre vetkőzött.
44f.
17/22 anonim válasza:
Gyakran vagyok ugy, kertes ház révén néha az udvarra is kimegyek.
18/22 anonim válasza:
Semmi probléma nincs vele,ugyan én csak nagyon ritkán vagyok meztelen,azért bugyi-melltartó van rajtam legtöbbször,de ha a 15 éves fiam meztelenül jön ki fürdés után,egyáltalán nem jövök zavarba,ha őt nem zavarja,hogy meglátom,akkor engem se.
19/22 anonim válasza:
Nagyon jó dolog. Én is meztelen vagyok.
20/22 anonim válasza:
Kényelmes, jó dolog. Szerintem természetesnek kellene ennek lennie, ha esetleg valaki másképp gondolja, ne szólja meg a másikat ilyen téma során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!