Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az otthoni meztelenségről?
Figyelt kérdés
okt. 7. 13:32
2/22 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mi az “otthon”.
Otthon = ahol a párommal élek, akkor simán.
Otthon = ahol a szüleimmel, esetleg testvérekkel, nagyszülőkkel élek, akkor kizárt.
3/22 anonim válasza:
Teljesen rendben lévő dolog.
Mi szoktunk.
4/22 anonim válasza:
A mostani csajom mesélte, hogy a volt férjé előtt párszor járkált meztelenül, utána már megkövetelte, hogy otthon csak meztelenül lehetett.
5/22 anonim válasza:
Tavasztól őszig ha jó idő van, mindig meztelenül vagyok. Mondjuk én egyedül élek. F.
6/22 anonim válasza:
Kicsi korom óta pucérkodok otthon én is, a család is. Nincs benne semmi extra. Jó dolog és kényelmes, főleg nyáron.
7/22 anonim válasza:
Otthon ruha nélkül vagyok ha tehetem és az idő is megengedi (télen nem csinálok csak azért 30 fokot hogy ne fázzak egy szál semmiben).
8/22 anonim válasza:
Én este fürdés után mindig meztelenül vagyok otthon reggelig. Jobb lenne egész nap, de ahhoz hasonló beállítottságú partner kellene.
35F
9/22 anonim válasza:
Otthon teljesen elfogadott.. Itt az albiban sincs semmi gond a főbérlőt nem zavarja.. legalább is nem szolt érte..27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!