Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kene tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel 3 hete összejöttem,viszont vannak problémái dolgokkal a szexben amiket nem tudok hova tenni.

Felhozta hogy milyenek voltak az előző barátnői,és hogy én nem viselkedem úgy mint ők szex közben.

Mert ők kezdeményeztek nála és nyögtek állandóan stb…

Nekem egy kapcsolatom volt eddig,volt intimitás de nagyon rossz élmény volt nekem.

Miért hozza fel milyenek voltak?

Egyébként elmeseltem a baratnomnek és o eleve nem szimpatizál a fiuval több ok miatt sajnos,ez meg még rá rakott nála és össze vesztünk miatta..

okt. 7. 09:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Halott ügy , koptasd mert tapintatlan tolakodó korlátolt és lehet hogy hazudik . Az összeköltözés nagy románc és kölcsönös önállóság esetén járható .
okt. 7. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson összeköltözni vele! A többit már leírták elöttem.
okt. 7. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Az összeköltözést ne engedd, de szex közben még nem találkoztam olyan csajjal aki nem nyög, amikor dugnak azt gondolom csak élvezed, olyankor nyugodtan adj ki hangot, élvezd.
okt. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!