Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szopás közben a csajom kivette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopás közben a csajom kivette a szájából a spriccelő farkam?

Figyelt kérdés

Ez normális?

Hogy lehet egy ilyen traumát feldolgozni, ott voltam egy spriccelő farokkal és csak úgy kivette a szájából, nagyon rossz érzés volt.

okt. 7. 09:01
1 2 3
 11/22 Oldfire ***** válasza:
22%
Kis tahó vagy kérdező.
okt. 8. 04:35
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

7

Mert ha igen??? 😁

okt. 8. 07:03
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

ha olyan nagyon vagánynak akartál volna tűnni, akkor azt írod, hogy "én akkor se szopnálak le, ha fizetnél érte, hhihihihih"

de te azt írtad, hogy "leszopnálak :) viszont utána rád köpném az ondód, hihihih"

te ezek szerint az, a típus lehetsz, akinek, ha azt mondja egy ismeretlen az utcán, hogy "úgyse mersz lefeküdni velem", akkor közlöd, hogy "neeeem??? :))) hihihihih", aztán ott helyben elkezdesz vetkőzni, és vigyorogsz, hogy "vesztettél :))))))"

ha ezt egy gyakoris buzzancs írja, arra még azt mondom, hogy oké, mert amit eddig tőlük olvastam, kb. elmebetegek

okt. 8. 07:21
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

Először szopod, utána meg csomózod ...

okt. 8. 12:02
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

ez egy poén trollkodás volt.. és nekem tetszett!

átfutod mosolyogsz.. majd tova! de aki 2 bites az itt elkezd pöffeszkedni meg védeni a "csajt" 🤣🤣 agjj istenem..

okt. 8. 15:45
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
"védeni a "csajt"" ...
okt. 8. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
sztem előbb gondolkodjatok.. inkább 2x. aztán játszátok a lovagot :D
okt. 8. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Ennél az a rosszabb, amikor szívvel lélekkel szeretettel szerelemmel kinyalom kielégítem a lányt az első randin és elélvez és azt mondja minden nagyon jó volt és jólesett neki, de este már letilt mindenhonnan.
okt. 8. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

Az én barinőm direkt kiveszi, én ezt igénylem is, mert így jól rászorít, húz rajta kettőt erősen, és telibe lövöm az arcàt.

Ha a szájába van akkor nincs meg a szorító érzés, akkor csak éppen hogy szolidan elsülök.

okt. 8. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
hagyja hogy telibelődd az arcára?? :O azigen. Ez tényleg bejön valamelyik csajnak? huha
okt. 8. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!