Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt nagyon sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt nagyon sok nő a férjével?

Figyelt kérdés

A környezetemben is és itt is sok olyan férfiről hallottam, aki ugyanabban van, mint én.

Jópár év házasság után nagyon ritka lett a szex, havi max egy alkalom, pedig korábban nem volt gond. Mostanában viszont a feleségem szinte csak nyűgnek tartja a szexet és időnként elviseli.

Habár mondogatja szex után, hogy jó volt és időnként ő hozza fel, hogy össze kéne bújni, de mégis úgy érzem, hogy már csak nekem fontos a szex, neki nem. A legrosszabb, hogy már azért is le szokott oltani, ha egyáltalán bepróbálkozom. Mintha nem akarná megérteni, hogy én kívánom őt és szükségem volna a szexre. Mindehhez még hozzájön, hogy az sem tetszik neki, ha maszturbálok.

Miért lesznek ilyenek a nők? Mi van ilyenkor bennük? Mit lehet ezzel kezdeni?

okt. 5. 12:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amikor hetekig nincsen szex akkor kell neki szólni, hogy te nem fogsz hetekig várni egy orgazmusra. Ha ő hetekig nem hagyja, hogy hozzányúlj akkor megoldod ha tetszik ha nem. Mi az, hogy ne verd ki? Bakker. Akkor szopjon le esetleg de ha nem hajlandó semmire akkor fogja be és menjen aludni amíg te elintézed. A helyedben én csapnék hisztit neki.
okt. 6. 19:05
 22/23 A kérdező kommentje:

Hah! Utoljára azt hiszem két éve szopott le. Akkor még néha-néha előfordult, hogy ha dugni nem volt kedve, legalább engem elintézett. A szájába persze soha nem engedte, mindig kézzel fejezte be.

Azóta egyszer próbáltam kérni, hogy legalább szájjal intézzen el, abból is veszekedés lett, szóval már meg se szólalok.

Megjegyzem, hogy nyalni imádok és minden alkalommal addig nyalom, amíg már vonaglik és könyörög, hogy tegyem be.

Azt is sokszor felajánlottam, hogy nem kell csinálnia semmit, csak hadd nyaljam ki, de sose ment bele.

okt. 6. 19:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy te mindig mindenért "könyörögsz". Ideje lenne férfiként viselkedni. Egy kapcsolat két emberről szól. Kölcsönösen. Ha ő nem akar ebben társ lenni akkor intézd magadnak vagy mással de ne könyörögj többé és ne hagyd magad elnyomni meg tiltani stb.. Állj már a sarkadra.
okt. 6. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!