Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt nagyon sok nő a férjével?
A környezetemben is és itt is sok olyan férfiről hallottam, aki ugyanabban van, mint én.
Jópár év házasság után nagyon ritka lett a szex, havi max egy alkalom, pedig korábban nem volt gond. Mostanában viszont a feleségem szinte csak nyűgnek tartja a szexet és időnként elviseli.
Habár mondogatja szex után, hogy jó volt és időnként ő hozza fel, hogy össze kéne bújni, de mégis úgy érzem, hogy már csak nekem fontos a szex, neki nem. A legrosszabb, hogy már azért is le szokott oltani, ha egyáltalán bepróbálkozom. Mintha nem akarná megérteni, hogy én kívánom őt és szükségem volna a szexre. Mindehhez még hozzájön, hogy az sem tetszik neki, ha maszturbálok.
Miért lesznek ilyenek a nők? Mi van ilyenkor bennük? Mit lehet ezzel kezdeni?
Hah! Utoljára azt hiszem két éve szopott le. Akkor még néha-néha előfordult, hogy ha dugni nem volt kedve, legalább engem elintézett. A szájába persze soha nem engedte, mindig kézzel fejezte be.
Azóta egyszer próbáltam kérni, hogy legalább szájjal intézzen el, abból is veszekedés lett, szóval már meg se szólalok.
Megjegyzem, hogy nyalni imádok és minden alkalommal addig nyalom, amíg már vonaglik és könyörög, hogy tegyem be.
Azt is sokszor felajánlottam, hogy nem kell csinálnia semmit, csak hadd nyaljam ki, de sose ment bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!