Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt nagyon sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt nagyon sok nő a férjével?

Figyelt kérdés

A környezetemben is és itt is sok olyan férfiről hallottam, aki ugyanabban van, mint én.

Jópár év házasság után nagyon ritka lett a szex, havi max egy alkalom, pedig korábban nem volt gond. Mostanában viszont a feleségem szinte csak nyűgnek tartja a szexet és időnként elviseli.

Habár mondogatja szex után, hogy jó volt és időnként ő hozza fel, hogy össze kéne bújni, de mégis úgy érzem, hogy már csak nekem fontos a szex, neki nem. A legrosszabb, hogy már azért is le szokott oltani, ha egyáltalán bepróbálkozom. Mintha nem akarná megérteni, hogy én kívánom őt és szükségem volna a szexre. Mindehhez még hozzájön, hogy az sem tetszik neki, ha maszturbálok.

Miért lesznek ilyenek a nők? Mi van ilyenkor bennük? Mit lehet ezzel kezdeni?

okt. 5. 12:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Vàlni, semmi értelme ennek...
okt. 5. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Felesleges válni, ugyanez lesz az új nővel is pár év múlva.

Minden fac unalmas lesz X év után.

okt. 5. 16:26
 13/23 A kérdező kommentje:

#5 "Hiába mondtam neki bármit azt mondta akkor keressek mást"

Ja igen, ez ismerős. De ha valóban megtenném, akkor világháború lenne. Érdekes az is, hogy az én igényeimet elintézi ennyivel, de amikor neki kell egy huszonharmadik táska és nemet mondok vagy amikor a barátnőit akarja kipletykálni én meg inkább a gépen játszanék, akkor hiszti van, hogy nem foglalkozok ővele.

#8 "Azon kívül benne van a pakliban, hogy te is megváltoztál, kívül-belül, te tudod, de legyél őszinte magadhoz."

Lehet, hogy változtam, de igyekeztem kiköszörülni azokat a hibákat, amiket korábban felrótt nekem. Pl hogy túl zsugori voltam, mostanában már nem. Ő meg egyébként az elmúlt 5 évben fölszedett 30 kilót, de ennek ellenére nekem még mindig vonzó és kívánom.

"Plusz, lehet, hogy megunta, hogy csak akkor közeledsz meg kedveskedsz, ha szexet akarsz."

Na ez nem igaz. Imádom a mosolyát, gyakran megdícsérem, megemlítem, hogy milyen cuki és szeretem. Elmegyek mellette, megcirógatom az arcát vagy adok neki egy puszit. Csak sokszor még egy ilyen gesztusra is azt kapom, hogy "hagyjál már, most nem lesz szex".

Az ágyban meg mindig az ő kedvére teszek. Imádok nyalni és hosszú percekig, orgazmusig nyalnám akár többször is, de mindig ő kéri, hogy tegyem már be, aztán meg az egész után szinte lerúg magáról és megy mosakodni. A pózt is mindig ő választja, mert ha megszólalok, hogy pl lovaglóba szeretném, akkor "túl sokat kérek".

"Illetve abszolút pro tipp: ültesd le és kérdezd meg őt!"

Megvolt. Annyit kaptam, hogy "erről nem beszélni kell, hanem ráérezni és csinálni. Köszönöm, gondolatolvasó még mindig nem vagyok.

okt. 5. 16:59
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 nem nagyon akartam valaszolni, mert csak arra a valaszra figyelsz, amire akarsz és szelektálsz.

Mindenesetre megütötte a szemem, hogy írtad, ha megcirogatod az arcát, egyből rádripakodik, hogy nem lesz szex. Érdekes, akkor lehet csak te látod így, hogy mindig foglalozol vele, hiszen ha hozzá érsz, ez az első reakciója, hogy valszeg azért cirogatod, mert szexet akarsz.

Akkor az esetek jelentős többségében mégis csak akkor van cirogatás, ha szexet akarsz.

De mindegy, ebbe nem tisztem beleszólni.

okt. 5. 17:11
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Tudod ki pitizne ilyennek egy életem van azonnal elhagynàm...
okt. 5. 17:31
 16/23 A kérdező kommentje:

#14 Nem minden cirógatástól húzódik el. Tényleg nem csak akkor kedveskedek, ha szexelni akarok, hanem hétköznap is csak úgy megsimogatom, megpuszilom. Az ilyenekre általában akkor reagál elutasítással, amikor már hetek óta nem volt szex és sejti, hogy már nagyon kanos vagyok.

És nagyon sokszor megígéri, hogy "most hétvégén meglesz", aztán ha megpróbálok ráhajtani, akkor "behajtom rajta, amit ígért", ha meg nem csinálok semmit, akkor vasárnap este megjegyzi, hogy "azt hittem össze akatál bújni". Nem tudok kiigazodni rajta.

Most pl. megkérdezte, hogy van-e kedvem hozzá, majd hozzátette, hogy "én most csak feküdnék ott, mint egy fadarab" - no hát akkor minek erőltessem, ha láthatólag se kedve se energiája hozzá? Nekem se lenne jó.

Ha meg tudnánk beszélni normálisan, azt is - bár nehezen, de - el tudom fogadni, ha már nem kíván és nem akar szexelni. De hogy még a maszurbációt is megtiltja, azért az már tényleg nonszensz.

okt. 5. 19:51
 17/23 Csicuki ***** válasza:

Egy hatalmas beszélgetés kellene mert ezekre alapvetően ő adhatja meg a választ.

De lehet hogy valami újra vágyik inkább nem a megszokottra.

Vagy csak valaki mással éli ki a szexuális vágyait ez is benne van a pakliban.

Szóval én mindenképpen beszélgetnék vele a helyedben esetleg randira vinném. Nem feltétlen kell nagy dolognak lennie egy kellemes vacsi is lehet, a törődést is szoktuk értékelni.

okt. 5. 21:01
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, nincs jogod akarata ellenére kényszeríteni hogy szexeljen ha nem akar.

Viszont ugyanígy nincs joga neki sem megtiltani neked bármit ami számodra jól esik. Ha feszült vagy verd ki. Sportolj hogy vonzó maradj és törekedj arra hogy a viselkedésed női szemmel vonzó legyen. Lesz majd aki értékeli, tapasztalat ;)

okt. 5. 22:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem már ez nem tetszene, hogy megigeri, hogy most hétvégén meglesz. Hát ez mi? Totális hülyeség. Hogyan lehet betervezni, hogy hétvégén kívánós leszek? Vagy majd hétvégén felizgulok.. Ezek akkora kamu dolgok. Ha valakit kívánok akkor spontán jönnék ezek a dolgok.. Ha pedig nem kívánom akkor nem lehet betervezni.

Ami a maszturbálást illeti, hogyan tudja betiltani ill miért hagyod, hogy tiltsa? Ugye egyrészt akkor oldanám meg amikor egyedül vagyok pl a fürdésnél másrészt nem titkolnám, hogy csinálom.. Igenis vegye tudomásul, hogy vannak igényeim és ha ő nem kíván vagy nem hajlandó normális kapcsolatot tartani amiben a szex is jelen van akkor örüljön, hogy így oldom meg és nem valamelyik szomszédasszonnyal.

okt. 5. 23:01
 20/23 A kérdező kommentje:

Ó, hát a spontaneitás már régesrég kiveszett. Amikor esetleg kedve van hozzá, akkor szól, lefürdik és így megy. Már nem is álmodom arról, hogy csak spontán hirtelen egymásnak essünk, annak már rég vége.

És igen, amikor ő korán elmegy aludni, olyankor szoktam kiverni, mikor már hetek óta nem volt szex és nem bírom. De amikor egyszer rajta kapott, akkora hisztit rendezett, hogy zengett a ház. Ahelyett, hogy örülne, hogy ha már ő nem hajlandó lefeküdni velem, akkor magamnak oldom meg, nem pedig megcsalom.

okt. 6. 09:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!