Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szőrimádat a barátnőmön?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrimádat a barátnőmön? Bővebben lent. F

Figyelt kérdés
A barátnőm eléggé szőrös mindenhol. Mostanra szerencsére már csak a lábán vágja, öten is ritkán. Miattam hagyja meg az intim részén, a kezén, a hónalján, a fenekén, a hasán, arcán, stb... Én nagyon imádom így és engem nagyon izgat így!!! Mit szóltok ehhez?

okt. 5. 09:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom, ha mindenhol nagyon szőrös, bár extrán szőrös barátnőm nem volt soha sajnos.
okt. 7. 10:47
 22/51 A kérdező kommentje:
Enyém eléggé extrán szőrös szerencsére!!! Pl a kezén és a nemiszervén annyira férfias a szőre és erős és vastag, hogy már majdnem össze lehet téveszteni az enyémmel. Imádom!!!
okt. 7. 11:10
 23/51 anonim ***** válasza:

!??!?! ti mi a francról beszéltek?? :D férfi csaj kezekről.. omg.

hát ez ordas egy fétis az tuti

okt. 7. 15:49
 24/51 A kérdező kommentje:
Igen nagyon nagy fétisem!!! És? Mivan akkor?
okt. 7. 15:50
 25/51 anonim ***** válasza:
a punciszőrt megértem.. de Mért jó az hogy olyan szőrös a keze mint te neked.. és fogja a pityulád és mintha férfi fogná 😅🤣 naggyon beteg, nagy B vel
okt. 7. 16:03
 26/51 anonim ***** válasza:
Semmi. Nekem is az, szerencsére volt részem benne, volt szőrös barátnőm, több is, egyikük különösen
okt. 7. 16:03
 27/51 A kérdező kommentje:

#26 nagyon szépen köszönöm!!! Szerintem sincs benne semmi!!!

#25 és az ilyenfajták ti vagytok a betegek, mivel ha az embernek nem plázacica a párja és nem állandóan sminkel - meg a műkörmét csináltatja és a barátja (jelen esetben én) pedig ezt szereti és így fogadja el a párját, ahogy van, akkor az miért lenne beteges?🤔

okt. 7. 16:14
 28/51 anonim ***** válasza:

"szőr imádat a bnőmön?"

nah én meg írtam :) nincs mit.

vagy minek rakod fel ezt a fétised ha utána meglepődsz a reakciókon nyilvános chaten?

okt. 7. 16:27
 29/51 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám mégjobban kihasználni a nagy szőrimádatomat a barátnőm iránt?
okt. 7. 20:08
 30/51 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk,neked kell tudni mik a lehetőségeid,mennyire partner benne.
okt. 8. 05:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!