Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrimádat a barátnőmön? Bővebben lent. F
Figyelt kérdés
A barátnőm eléggé szőrös mindenhol. Mostanra szerencsére már csak a lábán vágja, öten is ritkán. Miattam hagyja meg az intim részén, a kezén, a hónalján, a fenekén, a hasán, arcán, stb... Én nagyon imádom így és engem nagyon izgat így!!! Mit szóltok ehhez?okt. 5. 09:23
11/51 A kérdező kommentje:
#9 az én barátnőm ugyanilyen. Én kértem, hogy hagyha meg mindenhol. És miattam meg is hagyja mindenhol
okt. 5. 11:32
13/51 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, szerintem még tinikoromból ered
14/51 anonim válasza:
Nem mi dugjuk a csajodat, hanem te, mi közünk hozzá, hogy te mit szeretsz??? A ti dolgotok, érezzétek jól magatokat :)
15/51 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
rászedted hogy a lábán ne borotválkozzon, akkor tippelek 16-20 at max :D
nincs férfi aki arra ráveszi a nőt.. ez nekik alap dolog.
16/51 anonim válasza:
ha van prém a nuni fölött az nekem is bejön.
17/51 anonim válasza:
Nekem is volt olyan bnőm, aki nagyon-nagyon szőrös volt és engem nem zavart. Ezért télen nem is nagyon borotválta sehol, nyáron is csak láb, hónalj, bikini. Örült neki h én nem álltam be a "csupaszpunci" sorba.
18/51 anonim válasza:
Nem átlagos, de a lényeg, hogy nektek jó és ez a lényeg.
19/51 anonim válasza:
az orális része a dolognak kicsit problémás.. de látványra tapintásra nagyon izgató! én nem undorodom, ha lenyúlok a bugyiba és érzem.. hanem rögtön ágaskodni kezd 😅 de tudom sokaknak meg undi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!