Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szőrimádat a barátnőmön?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrimádat a barátnőmön? Bővebben lent. F

Figyelt kérdés
A barátnőm eléggé szőrös mindenhol. Mostanra szerencsére már csak a lábán vágja, öten is ritkán. Miattam hagyja meg az intim részén, a kezén, a hónalján, a fenekén, a hasán, arcán, stb... Én nagyon imádom így és engem nagyon izgat így!!! Mit szóltok ehhez?

okt. 5. 09:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
#9 az én barátnőm ugyanilyen. Én kértem, hogy hagyha meg mindenhol. És miattam meg is hagyja mindenhol
okt. 5. 11:32
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre. Nem a mi dolgunk.
okt. 5. 12:55
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem, szerintem még tinikoromból ered
okt. 5. 13:14
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi dugjuk a csajodat, hanem te, mi közünk hozzá, hogy te mit szeretsz??? A ti dolgotok, érezzétek jól magatokat :)
okt. 5. 13:47
 15/51 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

rászedted hogy a lábán ne borotválkozzon, akkor tippelek 16-20 at max :D

nincs férfi aki arra ráveszi a nőt.. ez nekik alap dolog.

okt. 5. 21:39
 16/51 anonim ***** válasza:
ha van prém a nuni fölött az nekem is bejön.
okt. 5. 21:39
 17/51 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan bnőm, aki nagyon-nagyon szőrös volt és engem nem zavart. Ezért télen nem is nagyon borotválta sehol, nyáron is csak láb, hónalj, bikini. Örült neki h én nem álltam be a "csupaszpunci" sorba.
okt. 5. 21:44
 18/51 anonim ***** válasza:
Nem átlagos, de a lényeg, hogy nektek jó és ez a lényeg.
okt. 5. 23:04
 19/51 anonim ***** válasza:
az orális része a dolognak kicsit problémás.. de látványra tapintásra nagyon izgató! én nem undorodom, ha lenyúlok a bugyiba és érzem.. hanem rögtön ágaskodni kezd 😅 de tudom sokaknak meg undi.
okt. 6. 05:09
 20/51 gabor49 ***** válasza:
a puncin imádom máshol nem
okt. 6. 05:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!