Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitásaim veletek volt má...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitásaim veletek volt má olyan hogy a lánya behatoltatok és egyszerűen három négy döfés után csak jött és nem tudtátok megállítani az ejakulációt?

Figyelt kérdés
okt. 4. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Vót hát. Megdöftem, eldörrentem menten. Csak lőttem, lőttem, felöltöztem, majd elmentem. Tán nem is fizettem. Három utcán át üldözött a tulaj, de rám talált, meglettem! Mert elestem! Na mondom:

-Elnézést uram, tartozásom törlesztem!

okt. 4. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Nem, soha. Első alkalommal se voltam magömléses.

Ezt egy felnőtt ember megtanulja kontrollálni. Persze csak akkor, ha van hozzá belső motivációja.

Heteto férfi

okt. 4. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Kimaradt a „korai” szó
okt. 5. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem volt ilyen , még akkor sem ha nagyon - nagyon kívántam .
okt. 5. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Új csaj első alkalommal mindig
okt. 5. 04:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltam 40, de néha még most is előfordul. Fiatalon szinte soha.
okt. 5. 05:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen néhányszor. Meg volt olyan is, hogy be se hatoltam, csak attól, hogy a csodás puncijához dörgöltem a makkom, elsültem. Mostmár több éve hosszú párkapcsolatban vagyok, összeszoktunk, és nem okoz gondot a korai magömlés, de néha ha van 1-2 hét kimaradás valamilyen okból, és nem nagyon verem ki, akkor most is pont így elsülök pár lökés után.
okt. 5. 07:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az első alkalmamkor mikor a szüzességem vette el egy 28 éves nő. Ekkor 15 voltam. Az első mikor a kezébe vette a farkam, már sültem is el. Utánna kb félórával ismét neki fogtunk, körbenyalta a makkom, és ahogy engetett be a szájába már élveztem is el. Ekkor megint eltelt egy kis idő, mikor is az aktussal próbálkoztunk meg, de lehet, hogy nem volt az még kettő tolás sem és már lőttem is tele a punciját. Szóval voltam olyan önkívületi állapotban, hogy semmilyen szinten nem tudtam magam kontrolálni. Plusz ott volt az a pár évnyi recska, ami a kitartásomnak nem tett jót.

Azóta kétszer volt ilyen. Az egyik egy szűz lánnyal, akibe kb. 4-5 döfés után élveztem bele. A másikat a feleségem idézte elő, kb 20 perc szopás után sikerült egy tövig döféssel teleélvezni.

okt. 5. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A párom is ha van egy pár nap, hogy nincs semmi akkor pár lökés elég neki és már belém is élvez.
okt. 5. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:
párom nevében beszélnék: sokszor van sajnos hogy nem tudja kontrollálni. főleg bizonyos pózokban. amikor fáradt akkor bírja 30-40 percig is durván :D
okt. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!