Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitásaim veletek volt má olyan hogy a lánya behatoltatok és egyszerűen három négy döfés után csak jött és nem tudtátok megállítani az ejakulációt?
Vót hát. Megdöftem, eldörrentem menten. Csak lőttem, lőttem, felöltöztem, majd elmentem. Tán nem is fizettem. Három utcán át üldözött a tulaj, de rám talált, meglettem! Mert elestem! Na mondom:
-Elnézést uram, tartozásom törlesztem!
Nem, soha. Első alkalommal se voltam magömléses.
Ezt egy felnőtt ember megtanulja kontrollálni. Persze csak akkor, ha van hozzá belső motivációja.
Heteto férfi
Igen. Az első alkalmamkor mikor a szüzességem vette el egy 28 éves nő. Ekkor 15 voltam. Az első mikor a kezébe vette a farkam, már sültem is el. Utánna kb félórával ismét neki fogtunk, körbenyalta a makkom, és ahogy engetett be a szájába már élveztem is el. Ekkor megint eltelt egy kis idő, mikor is az aktussal próbálkoztunk meg, de lehet, hogy nem volt az még kettő tolás sem és már lőttem is tele a punciját. Szóval voltam olyan önkívületi állapotban, hogy semmilyen szinten nem tudtam magam kontrolálni. Plusz ott volt az a pár évnyi recska, ami a kitartásomnak nem tett jót.
Azóta kétszer volt ilyen. Az egyik egy szűz lánnyal, akibe kb. 4-5 döfés után élveztem bele. A másikat a feleségem idézte elő, kb 20 perc szopás után sikerült egy tövig döféssel teleélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!