Gyurcsánynak és az MSZPnek az Őszödi beszéd miatt áldozott le a karrierje, vagy ez csak egy végső döfés volt, és amúgy is hasonló sorsra jutottak volna?
Én úgyemlékszem hogy a beszéd után nem volt olyan nagy gyurcsány ellenes hangulat, sokkolónak az volt de nagyon nem foglalkoztak vele az emberek sőt vicces is találták a szöveg trágársága miatt.
Ami viszont borította a bilit azok a megszorítások voltak. Lényegében minden az ígéretekkel ellentétesen zajlott.
Bajban volt az MSZP, mert éppen az ellenkezőjét csinálták, mint amit ígértek. A gazdaságot pedig nem tudák felpörgetni. Gyurcsánnyal is csak úgy tudták megnyerni a választást, hogy meghamisították az ország helyzetéről szóló jelentéseket.
Az Öszödi beszéd azért szivárgott ki, mert Gyurcsány el akarta takarítani az MSZP régi tagjait. A kiszivárogtatással viszont ők takarították el Gyurcsányt az MSZP-ből. Arra számítottak, hogy így Gyurcsány lesz a bűnbak, ők meg visszakerülnek a korábbi pozícióikba. Nem jött be. Ott bukott el a terv, hogy nem volt egy értelmes fiatal emberük sem. Azóta sem találtak. (Ami érthető, mert az egyetlent a saját bukásuk árán tették ki a pártból.)
#4 "Én úgyemlékszem hogy a beszéd után nem volt olyan nagy gyurcsány ellenes hangulat, sokkolónak az volt de nagyon nem foglalkoztak vele az emberek sőt vicces is találták a szöveg trágársága miatt."
Rosszul emlékszel. Emiatt voltak a 2006 őszi zavargások, a tévé székház támadása stb. Szerintem elevenítsd fel az emlékeidet, mert nagyon megfakultak!
"Én úgyemlékszem hogy a beszéd után nem volt olyan nagy gyurcsány ellenes hangulat, sokkolónak az volt de nagyon nem foglalkoztak vele az emberek sőt vicces is találták a szöveg trágársága miatt."
Nem hiszem el, hogy nem szándékosan hazudsz!
Másnap tele voltak az utcák, állandóak voltak a tüntetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!